Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Trauma Hot
 
Trauma 2017-02-14 16:15:36 Caty
Arvosana 
 
5.0
Arvostellut: Caty    February 14, 2017

Kiitos kertomuksistasi, luin ne ja "arvostelen" tässä samalla ne kaikki. Tykkään teksteistäsi tosi paljon, minulle nämä ovat palasia ihan oikeasta elämästä. Sinun ja Sagittariuksen kirjoitukset erottuvat edukseen täällä:)

Tuo tietynlainen melankolia/ raadollisuus, joka on kaikissa tarinoissa jollain tavalla läsnä, tekee niistä uskottavia. Hienoja harmaan sävyjä, ei pelkkää mustaa ja valkoista! Valitset sanasi tarkoin, kuvailet ihmisiä, tunteita, tapahtumia, maisemia hienosti ja kaunistelematta. En ole mikään kuvailevan tekstin suurin fani ja sellaisen tekstin kirjoittamisen koen itse hankalaksi...on vaikeaa kertoa asioita selkeästi ja liikaa maalailematta mutta mielestäni sinä onnistuit tuossa suhteellisen hyvin. Et selitä asioita halki, vaan jätät lukijan miettimään mitä kaikkea näitten näkyvissä olevien sanojen takana on oikein tapahtunut.

Vaikka tarinat ovatkin erillisiä, en malta olla miettimättä saisiko niistä punottua yhtenäisen, pidemmän kertomuksen, eittämättä sinulla olisi aineksia ja lahjoja siihen!

Odotan innolla mitä jaat luettavaksemme seuraavaksi, kiitos näistä:)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
40
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS