Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Varjoihmiset 2017-02-22 06:05:52 Arska
Arvosana 
 
4.0
Arska Arvostellut: Arska    February 22, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hei, tämä on hyvä! Todella helppolukuista ja eelävää kerrontaa, jonka mukana liukuu huomaamattaan sisälle tarinan tunneelmaan.
Surumielinen perussävy kulkee lukijan matkassa jo ensimmäisistä lauseista, syventyen tarina n myötä sen edetessä loppuunsa. Tai oikeastaan en näe tarinan vielä loppuneen siihen, mihin teksti loppuu. Itse tarina jää vielä elämään, ja ikään kuin odottamaan jotain isompaa käännekohtaa juoneen.

Kerrontasi ja tapasi viedä kertomusta eteenpäin on perussävyssään yksilöllisen omaperäistä. Tuo persoonallineen ilmaisukieli luo jostakin syystä myös haastavan tilanteen kommentoinnille, mikä ei suinkaan ole huono asia. Pystyt luomaan mielenkiintoisen sykkeen tarinasi sisälle, eli tarinasi elää ja hengittää.

Tuosta arvostelusta lyhyesti: Yhden tähden leikkasin siksi, että jäin kaipaamaan kertomukseen lisää sisältöä. Lisää sisältöä siihen, ettei kertomuss mielestäni vielä olisi välttämättä ollut lopussa. Mitä kaikkea vielä mahtoikaan olla Elinan edessä, minne tarina vielä olisi voinut lukijansa viedä?

Kiitos tarinoistasi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 

February 22, 2017
Report this comment
Kiitos tarkkanäköisestä palautteestasi.
Olet oikeassa, Elinan tarina ei tosiaan lopu tähän. Tämä teksti oli pätkä laajemmasta kokonaisuudesta, jota työstän aina motivaation iskiessä. En viitsinyt tälle sivustolle kirjoittaa sitä tämän enempää, koska siitä tulee niin pitkä, ettei lukumukavuus olisi täällä parhaimmillaan.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS