Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Paksu Leijona 2017-03-18 08:26:53 Ryövärintytär
Arvosana 
 
3.5
Ryövärintytär Arvostellut: Ryövärintytär    March 18, 2017
  -   Kaikki arvostelut

Anna Karenina on yksi lempikirjoistani, joten heti alkuun kiitän ja kumarran tuosta nasevasta lopusta. Se nosti tähdet kolmesta kolmeen ja puoleen, koska tuollainen oivallus valaisee koko tekstin. Myös tarinan alku on todella hyvä ja ytimekäs, joskaan tarinan nimi ei sisällöstä kertonut ainakaan minulle yhtään mitään.

Ilman Anna Kareninaa olisin antanut tekstille kolme tähteä ihailtavan hyvästä ja puhtaasta kirjoitusasusta ja kieliopista. Myös kuvailu ja tunnelman luominen onnistui pieniä yksityiskohtia myöten hienosti. Löysin tekstistä monta luovasti ja kauniisti muotoiltua yksittäistä lausetta ja kohtia, jotka loivat tunnelmaan oikeanlaisia pysähdyksiä juuri oikeisiin paikkoihin, kuten Ina vetämässä henkeä juuri ennen kuin avaa kotiovensa. Minusta tuntuu, että sinä tiedät itsekin, että olet todella hyvä kirjoittaja, sitä sinulle tuskin tarvitsee edes sanoa, mutta sanon silti. Kunhan keksit hyvän idean ja saat sen toteutettua ja kansien väliin, olen ensimmäisten joukossa ostamassa kirjaasi! Kadehdin kirjoitustaitoasi.

1,5 tähteä otin pois, koska aihe on niin tavanomainen, omalla tavallaan jopa tylsä, siitä on kirjoitettu ja puhuttu niin paljon. Tämän takia tuolla mainitsin, että sinun olisi keksittävä hyvä idea. Sellainen, josta saisi sisältöä kirjaksi asti.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Vääpeli Y.
March 20, 2017
Report this comment
Kiitos taas hyvästä ja kannustavasta arvostelusta! Tuo potkua lukea tällainen. Aiheesta sen verran, että mahtaako ideoiden määrän/laadun huomata siitä, että parisuhdedraaman koko juju on mitättömässä sanaleikissä? Tällä hetkellä ehkä tulee kirjoteltua sellasia aika raakoja ideoita joiden kehittely on jäänyt vähäisemmäksi. Tulee siis kirjoitettua ihan vain siksi, että kirjoittaa ja haluaa sanoja ruudulle, eikä siksi, että haluaisi kertoa tarinan. Otan luodit siitä vastaan. Muutama parempi (omasta mielestä ainakin) idea on ja niiden kanssa en halua hutiloida, annan niiden muhia myssyssä vielä.

PS. Nimestä sen verran, että kokeile pistää se Suomi-Venäjä kääntäjään tai katso sanakirjasta ;-)
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS