Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Kuunsilta Hot
 
Kuunsilta 2017-04-20 09:22:00 Ryövärintytär
Arvosana 
 
3.0
Ryövärintytär Arvostellut: Ryövärintytär    April 20, 2017
  -   Kaikki arvostelut

Tämä on kaunis tarina, joka huokuu rakkautta luontoon ja sellaista rauhaa ja seesteisyyttä, johon on lukijan helppo uppoutua. Miljöön kuvaus on todella hienoa ja henkilökuvasta muodostuu vahva. Jokainen saa itse päättää tykkääkö perinteiseen ideologiaansa pinttyneestä päähenkilöstä, mutta oli päähenkilö kuinka jäykkä ja taipumaton tahansa, ei häntä voi inhotakaan, niin paljon herkkyyttä on siinä tavassa, jolla hän sulautuu ympäristöönsä ja arvostaa luontoa ympärillään. Tarinan loppu oli myös yllättävä ja erilainen, siitäkin tykkäsin.

Otin pois kaksi tähteä siksi, että tekstissä oli jonkin verran toistoa, ja välillä tuntui, että tarinassa jämähdettiin liiankin pitkäksi aikaa paikoilleen, eikä oikein päästy eteenpäin. Jostain olisi voinut vähän karsia.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 

April 20, 2017
Report this comment
Lisään vielä näin jälkikäteen sen verran, että mielestäni nimenomaan tuon kauniin, seesteisen alun ja yllätyksellisen lopun ristiriita oli tämän tarinan vahvuus. Se, miten täydellisestä rauhasta ja tyyneydestä voidaan yhtäkkiä saada jotain niin väkivaltaista ja rajua. Ongelmista suurin oli se, että seesteisyys venyi niin pitkäksi, että lukiessa meinasi väsähtää ennen kuin tilanne alkoi kehittyä.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS