Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Kipupiste Hot
 
Kipupiste 2017-05-06 11:08:50 boxo
Arvosana 
 
4.0
boxo Arvostellut: boxo    May 06, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Juu, hyvä juttu ja hyvin sujuvasti kirjoitettu. Olen samaa mieltä Ryövärintytön kanssa
että se hyppy lähti vähän liian helposti tai nopeasti. Siinä olis voinut vähän pysähtyä ja kuvailla enemmän pelon tuntemuksia ennen astumista tyhjyyteen...
Mutta hyvin tehty juttu,,oikeastaan vain pari pientä kohtaa jäi vaivaamaan;"Petteri huusi että halusi alas Alapuolellaan hän näki äkkiä miehen juoksevan"Tuossa on mielestäni liikaa tuo "että halusi alas...ja äkkiä sana.?
Sitten käytät tosi paljon yhden tai kahden sanan lauseita kuten : .Mahtavaa. Suhisi. Salla.Äiti.Isä.Äiti. Valo.En ole tosiaankaan mikään äidinkielen tietäjä, joten olisikin mukava saada jonkun viisaamman mielipide että voiko noin laittaa? Itsestä se vaan tuntuu aika hassulta.
Mutta hyvä juttu tämä on kuitenkin:

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Mimosa
May 08, 2017
Report this comment
Kiitos palautteesta - on aina kiva kun tulee keskustelua kirjoittamisesta :) Kysyt noista yhden ja kahden sanan lauseista. Kyseessä on kerronnan keino nimeltä fokalisaatio, kun kerronta siirtyy kaikkitietävästä kertojasta Petterin päänsisäisiin tuntemuksiin. Yritin kuvata ajatuksia siinä vaiheessa, kun tajunta alkaa hämärtyä ja kuolema tulee. Siinä ei välttämättä ehdi ajatella kovin mutkikkaita juttuja enää. Petteri ehkä näkee näkyjäkin. Kyllä voi siis kirjoittaa lyhyitä, vajaita virkkeitä, jos niitä käyttää tyylin tehokeinoina eikä tahattomasti tai liikaa.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS