Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Samael Hot
 
Samael 2018-01-30 19:02:20 TarraLeguaani
Arvosana 
 
3.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    January 30, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä juoni jätti minut vähän hämmennyksiin. En ihan saanut kiinni siitä, miksi tarina piti kertoa. Kukaan muu ei ole vielä arvostellut tätä, joten en sitten tiedä, miten muut tämän lukevat, mutta minusta tuntui, että tästä jäi jotain tärkeää puuttumaan.

Osaat kirjoittaa, olet selkeä ja johdonmukainen. Kuvailet riittävästi. Hauskasti kirjoitat koko tekstin käyttämättä ainoatakaan repliikkiä, vaikka ihmiset tässä tarinassa puhuvat paljon.

Inkeriläisille - > inkeriläisille

Sossun -> sossun

Onko tässä kohtaa painettu muutaman kerran vahingossa kaksoispistettä tai -pilkkua pisteen sijaan? "Hassua kyllä, olin ryypännyt tilalla aikaisemminkin: Rytkösen suvun viimeisen mohikaanin äkillisen poismenon jälkeen tila oli siirtynyt paikallisen nuorisoseuran "omistukseen"; Lähinnä kiljunkeiton ja nurkkiin kuseskelun tyyssijaksi. Millaiseenkohan kuntoon Samael on tilan saanut: Reino "Runkku" Rytkönen..." Olen oppinut, että kaksoispistettä ja -pilkkua kannattaa käyttää mahdollisimman vähän. Näihin kohtiin ne eivät myöskään sovi, saatika et voi käyttää samassa virkkeessä molempia.

"Asiaa"-kohta ei oikein sovi muuten tekstin tyyliin.

"Samaelin yhtiö saapuisivat maahan" -> saapuisi.

Kammari kääntyy sanakirjassa nyrkkeilijä, pugilisti, kämmäri, palooka, tunari. Tarkoittanet kamaria.

Kun puhut seuraavasta aamusta, muuta aikamuoto imperfektiin. Se ei voi olla preesensissä, koska on tapahtunut koko tarinan aikana 15 vuotta sitten.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS