Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Aallokko Hot
 
Aallokko 2018-02-01 13:06:21 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    February 01, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

"Keuhkoissa kohisi ja sormet tärisivät. Johtuneen vesisateesta." -> Tässä on päälause ja sivulause, erota ne pilkulla. Ja johtuneen -> johtunee.

Hypit muutaman kerran preesensin ja imperfektin välillä, käytä mieluusti samaa aikamuotoa alusta loppuun, ellei se aika sitten vaihdu tapahtumien välillä.

Muutama asia jäi mietyttämään: Miksi lapset heiluttivat leikkipuistossa eilen päähenkilölle? Miksi päähenkilö kokee elämänsä menetetyksi? Miksi hän on työtön ja rahaton? Miksi hän oli niin yksinäinen, vaikka puhuu perheestään? Mitä perheelle tapahtui?

Tämä on teksti, joka yrittää herättää vahvoja tunteita (kuten se boxolle on tehnyt), mutta minä jäin ihan ulkopuolelle siitä. En ymmärrä, miksi päähenkilö on niin onneton. Pelkkä työttömyys ei pakota leipäjonoon ja leipäjonossa seisominen ei tarkita onnetonta ja masentunutta ihmistä. Olisin siis kaivannut enemmän. Kuvailit hyvin tunteita ja sitä ahdinkoa, mutta siltä jäi jonkinlainen perustus pois.

Kirjoitustyylisi on suora ja selkeä, oikeinkirjoitus on hyvää. Osaat kuvata tunnetilaa, osaat hakea siihen tueksi ulkopuolisen maailman piirteitä (meri).

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS