Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Marraskuunkuja 2020-10-21 17:40:00 haavanlehti
Arvosana 
 
4.0
haavanlehti Arvostellut: haavanlehti    October 21, 2020
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Naurahtelin ääneen monta kertaa lukiessani tätä tekstiä, joten vastaus kysymykseesi: Kyllä tällä viihdearvoa on:)

Tarinan alusta toisaalta pidän, toisaalta olen samaa mieltä kuin Oriodion, että se jää hiukan irralliseksi muusta tarinasta. Alku voisi olla ehkä hiukan lyhyempi tai nopeatempoisempi, niin se imaisisi vielä paremmin tarinaan. Muutamia kirjoitusvirheitä huomasin lukiessani, mutta en mitään isompia. Kieli on hyvää, ja sen tyyli sopii hyvin tähän tarinaan.

Ihanan persoonallisia ja erilaisia hahmoja olet keksinyt tarinaasi. Ja mikä parasta, ihan samanlaisia hahmoja on varmasti oikeassakin elämässä olemassa! Aloin miettiä, kenestä pidän eniten, mutta oikeastaan lukisin mielelläni lisää jokaisesta:) Voisin aivan hyvin kuvitella tästä Oriodionin mainitseman tv-sarjan, missä seurattaisiin Marraskuunkujalaisten elämää. Se olisi varmasti hauskaa katseltavaa!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
iso kivi
October 22, 2020
Report this comment
Kiitos arvostelusta!

Tuo teksti on todella raakile vielä. Eiköhän sieltä saada osa kirjoitusvirheistä pois, kun jossain vaiheessa on käynyt tarinan kymmeneen kertaan läpi. :)

Hahmoja tulee koko rapullinen ja muutama ulkopuolinen. Ehkä Abu jää kuitenkin päähahmoksi ja muut enemmän kiusaksi,rakkaudeksi ja joksikin muuksi hänen elämäänsä. Joten hahmoja tulee riittämään.

Tuota rakastin arvostelussasi, että mainitsit tv-sarjan. Olin lähtenyt hakemaan hieman sen tyyliä. Mitä taas tulee viihdearvoon, niin koen huumorin todella vaikeana lajina kirjoittaa. Sen puoleen arvostelut täällä antavat hieman ryhtiä ujolle kirjoittajalla. Kiitos vielä kerran.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS