Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Huora vai madonna 2021-03-05 11:24:29 Arska
Arvosana 
 
3.5
Arska Arvostellut: Arska    March 05, 2021
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mielenkiintoinen aihevalinta.

Teksti kuvaa seksityöntekjän arkipäivää, ja aihevalintana sen on kai tarkoitus luoda lukijalle salaperäisyyden kautta kiinnostavuutta.
Kirjoittajan ilmaisukieli on laadukasta ja hyvin toteutettua. Kieliasu on helposti kohdattavaa ja se tekee aiheen seuraamisesta helppoa ja juonessa pysyminen on lukijalle sujuvaa.
Sisällöllisesti en kovin mieltäkohauttavaa tempoa löytänyt, ja jotenkin jäi hieman keskeneräinen mielikuva. Ehkä se johtuu siitä, ettei tekstiin ole kirjoitetti isompaa yllätävyyttä. Itselleni tuli heti mielikuva siitä, että tarina jää kesken. En tarkoita kaivanneeni siihen mitään yksityiskohtaisia kuvailuja työsuoritteista.

Jäin vielä ihmettelemään tuota aiempaa kommenttia. Onko seksityössä kyse suurella sydämellä tehdystä laupeudentyöstä, vai onko kyseessä toisen ihmisen fyysisten tarpeiden hyväksikäytöstä ansiomielessä?

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
01
Report this review

Kommentit

3 kohdetta - näytetään 1 - 3
Järjestys 
Jennijee
March 05, 2021
Report this comment
Kiitos arvioista. Arskalle voisin kommentoida vielä tuohon hänen kysymykseensä. Onko mielestäsi oleellista jaotella, onko esimerkiksi psykologin, lääkärin, hierojan, kauppiaan, parturin, vesimittarin lukijan, taksikuskin ym ym laupeudentyö tehty suurella sydämellä vai onko se vain ihmisten tarpeiden hyväksikäyttöä? Mietitkö usein käydessäsi hierojalla, että hieroja käyttää tarvitsevaa ihmistä hyväkseen?
In reply to an earlier comment
Arska
March 06, 2021
Report this comment
Perustelua tuohon aiempaan kysymykseeni lainaus tekstistäsi:

Hei olen 43-vuotias herrasmies Mikkelistä. Tykkään, ku nainenkin nauttii seksistä ja haluan tuottaa nautintoa. Kotona en saa tällä hetkellä tarpeeksi seksiä, koska vaimolla syöpä ja siksi myös rahatilanne vähän huono. Käviskö 100e puolesta tunnista?” Markku on totta tosiaan herrasmies, kuten kirjoittikin. Poistan viestin ja asetan Markun sähköpostille eston. Markun viesti saa minut hetkeksi miettimään; keitä ovat nämä miehet, jotka minulle viestittelevät, mutta eivät koskaan pääse asiakkaikseni.

En jaottele ihmisiä sen perusteella, mitä he tekevät työkseen. Kommenttini kysymys nousi mieleeni vain aiemman kommentoijan antaman palautteen ja tekstisi sisällön esiin tuomien näkemysten kautta.

Kiitän mielenkiinnostasi palautettani kohtaan.

---Arska---
In reply to an earlier comment
Jennijee
March 06, 2021
Report this comment
En edelleenkään oikein ymmärrä pointtiasi, mutta samapa tuo. Tuossa tekstin pätkässä tuon esille, että ei ole herrasmiesmäistä tinkiä palveluiden hinnoista.
3 kohdetta - näytetään 1 - 3
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS