Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kirppusirkus 2023-10-27 11:29:15 haavanlehti
Arvosana 
 
4.0
haavanlehti Arvostellut: haavanlehti    October 27, 2023
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Haha, huikee! En käsitä mistä keksit näitä ideoita. Viihdyin todella, vaikkakin kilpailukuvauksia olisi ehkä voinut vähän tiivistää tai napata jonkun pois, ne alkoi loppua kohti vähän tuntumaan liialta. Mutta pidin ihan erityisen paljon tästä alusta ja lopusta! Alku varsinkin on ihanan hullunkurinen ja yllättävä, ja loppu vetää koko tarinan hauskasti yhteen. Loistava! :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Arska
November 02, 2023
Report this comment
Kiitos palautteestasi haavanlehti.

Niin, kuten tuossa lukevan palautteesta ilmeni, käytin ehkä liiallisuuksiin menevää kuvailua noista "urheilutapahtumista".

Kirjoittajana minusta tietysti on mukavaa kun tarinasta on löydetty niitä näkemyksiä, joita sinne olen pyrkinyt saamaan mukaan.

Mistä näitä ideoita oikein tulee? Nyt on tunnustettava etten oikein koe keksiväni näitä. Aiheita vain tuntuu "pyörivän ilmassa" ja kun nappaa jostakin kiinni alkaeen muokata aihetta tekstiksi: se vain tapahtuu.

Kirjoittaessa, aivan samoin kuin lukiessa sitä luiskahtaa tarinaan sisään ja elää ja kokee tapahtumat kuin filmissä. En oikein osaa tarkentaa, mutta en koe kirjoittaessa oikeastaan tekeväni tekstiä vaan tarina syntyy itsestään.

Tämä " Kirppusirkus " on noita vanhoja tekstejä, se selittänee osittain Oridionin huomion kirjoitusvirheiden määrästä. Siis, kun luen tai kirjoitan, uppoan tarinaan niin syvälle, etten koe tekstiä vaan tavallaan ...no, elän tarinassa.

Tekstin lukeminen myöhemmin ei paljoakaan muuta tilannetta. Huono juttu näin omalta kannnaltani kun ei näe omia virheitään.
Onneksi olen saanut kirjoittaa tanne ja ehkä oikeinkirjoituskyky pikkuhiljaa kehittyy ja teksteistä tulisi luettavimpia.

----Arska----
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS