Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

-#3- Hot

Mian nk:

Nukuin sikeästi. Näin unia ihanasta Markistani. "MIAAAAAA!!!" kuulin huudon johon myös heräsin. "No mitä?" kysyin ärtyneenä. "Näin hyvää unta enkä pidä siitä kun minut herätetään." jatkoin. "Mutta kun me.." Luna aloitti. "Tarvitaan sun apua." Michael jatkoi. "Pian!" lisäsi Daniel. "Mihin?" kysyin. "Me löydettiin portaali!" porukka huusi yhdestä suusta. "Ai...." Alex aloitti. "Siis..." Bella jatkoi. "Portaali?" Mark sanoi. Luna, Michael ja Daniel nyökkäsivät. "Tulkaa!" he sanoivat. Minä, Luna, Mark, Michael, Daniel, Bella ja Alex juoksimme pellolle. Sitten minäkin näin sen. Portaali. Mutta siinä oli jotain tuttua.

Lunan nk:

"Tuo on sama portaali kuin Fantasy Landissa!!" Mia kiljaisi. "Onko!?" me muut sanoimme samaan aikaan. Mia nyökkäsi. "Pelin alussa. Hahmo menee ihmismaailmasta fantasiamaailmaan tuollaisen portaalin kautta." Mia kertoi. "Sitten hahmo saa taikavoiman jolla tuon pitää taistella taso tasol6ta koko peli läpi." Mia jatkoi. "Eli me saadaan taikavoimia jos me mennään tonne?" Michael sanoi osoittaen portaali. "No niinhän se just sanoi." Daniel sanoi. Mia nyökkäsi. "Kyllä kai." Mia sanoi. Menin portaalin eteen. "Tulkaa!" sanoin astuen portaalin kierteisiin.

Michaelin nk:

"Luna!" sanoin, mutta hän oli jo mennyt. "Ei kannata." Daniel sanoi. Bella ja Alex katsoivat toisiaan ja juoksivat samaan aikaan portaaliin. Mark ja Mia menivät seuraavaksi ja Danielin juoksi heidän peräänsä. Minä juoksin portaaliin viimeisenä.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS