Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Fantasia Juokse niin selviät 1. Luku
QR-Code dieser Seite

Juokse niin selviät 1. Luku Hot

En kuule mitään muuta kuin maata vasten hakkaavat jalkani. En voi pysähtyä. Muuten saatan kuolla. Niin kuin pikkusiskoni. Mietit varmaan miksi juoksen. Palataanpa ajassa taaksepäin.

Amanda! Velhosoturit tulevat! Kuulen pikkusiskoni huudon.

Jähmetyn. Lennän niin kovaa kuin pääsen, mutta saavun liian myöhään. Amelia makaa maassa, niska epäluonnollisessa asennossa. Hänen niskansa on taitettu. Kyyneleet valuvat poskilleni, enkä tajua miten he voivat olla niin julmia. He tapppoivat 5-vuotiaan. Otan Amelian syliini ja menen kuolemanjoelle. Lasken hänet veteen ja näen kuinka äidin ja isän henget ottavat hänet. Hymyilen kyynelten lomassa. Samassa velhosotureitten myrkkynuoli suhahtaa siipeni läpi. Lähden juoksemaan niin kovaa kuin pystyn.

Näin siis päädyin tähän tilanteeseen. Hyppään oksalle ja kiipeän korkealle. Siivessäni on reikä, mutta saan sen taiallani parannettua. Vien käteni reiän päälle ja mietin parantuvaa siipeä. Otan käteni pois ja siipi on kunnossa. Ai niin! Taidat miettiä mikä minä olen? Olen keiju. Hyvyyskeiju. Velhosoturit ovat pahuuden velhoja. He tappoivat koko kyläni, äitini ja isäni ja.. Amelian. Olen viimeinen kyläsämme, ja tehtäväni on löytää Hyvyyden Maahan jossa on meitä lisää. Sinne on yli viikon matka.


Täs oli alkumakua mun seuraavasta novellisarjasta. Tervetuloa seuraamaan!

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 3 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.3  (3)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Juokse niin selviät 1. Luku 2018-04-07 15:43:49 KimiK
Arvosana 
 
3.0
KimiK Arvostellut: KimiK    April 07, 2018
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ihan hyvä! Itse olisin jättänyt just väliin noi "varmaan mietit"-osiot ja aloittanut suoraan tuosta pikkusiskon huudosta...

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Juokse niin selviät 1. Luku 2018-04-02 15:48:41 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    April 02, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mielenkiintoinen juoni, mutta tekstinpätkä on aivan liian lyhyt. Kirjoita mieluummin lukuja enemmän yhteen pätkään, kuin että täytät koko sivuston pienillä pätkillä monena eri postauksena.

Itse en käyttäisi suoraa kontaktia lukijaan ("mietit varmaan..." "taidat miettiä..."), koska se ei yleensä tee hyvää perustaa kirjoitusasulle.

Sinulla vaikuttaa olevan hyvä mielikuvitus!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Juokse niin selviät 1. Luku 2018-03-29 11:31:36 Kirja * hiiri
Arvosana 
 
2.0
Kirja * hiiri Arvostellut: Kirja * hiiri    March 29, 2018
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kiitos! Tarina alkaa jännittävästi ja jään odottamaan jatkoa. Annan kaks ja puol tähteä sillä pätkä on lyhyt ja mielestäni nimet ovat hieman mielikuvituksettomia esim hyvyyskeiju ja hyvyysmaa ja muutaman kirjoitusvirheenkin huomasin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS