Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Fantasia Seitsemän unta /Aluksi...
QR-Code dieser Seite

Seitsemän unta /Aluksi... Hot

He ovat minulle niin todellisia etten aina muista olevani unessa. Kaikki seitsemän miestä, jotka omaavat mitä ihmeellisimpiä kykyjä. Vanhin heistä omaa parantamisen ja sairauden voiman.
Hänen kosketuksensa voi joko parantaa tai tappaa. Ei siis ole mikään ihme, että hän on vain 27-vuotiaana oman yksityisklinikkansa johtaja.

*~

Toisiksi vanhin on soljuvaa vettä ja viiltävää jäätä. Veden kaikki elementit mukailevat hänen tahtoaan. Pelkkä ilmassa oleva kosteus voi olla kuolettavaa, jos hän sille päälle sattuu. Päältä kuin jäätä, yllään läpäisemätön kuori. Musiikki kuitenkin tuo hänen sisälleen lämmön. Hänen elämässään on ehtinyt jo vierähtää 25-vuotta.

*

Seuraava heistä onkin vähän hankalampi tapaus. Tämä mies on luonteeltaan kupliva ja iloinen, mikä voi olla myös hänen ongelmansa syy. Sanon ongelman, sillä parempaakaan nimitystä minulla ei ole. Hänen voimansa ei ole tasapainossa vaan ailahtelevainen. Toisinaan hänen sormiensa läpi soljuu valoa, tosinaan tavarat lentelevät ympäriinsä Tämän innostuessa. Näyttäisi siltä, että hänen kehonsa ei ole kokenut vielä mitään kykyä omakseen. Tätä kaaosta hän ilmaisee tanssin avulla. 24-vuotta ja vielä elämä ilman tasapainoa.

*

Vaikkei hän olekaan kaikkein vanhin hän on luonteeltaan johtaja ja pyrkii pitämään ystäväjoukkonsa kasassa. Hänen voimansa pelottaa monia, sitä on vaikea ymmärtää. Lahja, mikä on hänelle suotu, on sekä siunaus ja taakka. Pimeys kuuntelee häntä, varjot taipuvat hänen tahtoonsa. Voima voi olla yhtä aikaa kaunista ja pelottavaa. Mies on erittäin älykäs ja hän on niittänyt mainetta teknologian parissa nuoresta iästään huolimatta. Aika hyvin 24-vuotiaalta, eikö?

*

Viherpeukalon saaminen saattoi olla jokin vitsi hänen kohdallaan. Laulaja ja suosittu naistenmies. Kaikki mikä on sidoksissa maahan, on hänen vallassaan. Hän ja nuorin joukosta asuvat yhdessä. Pitää välillä varoa, että ei polta näppejään. 22-vuotta tähtiä on ollut hänen taivaallaan.

*

Ilmassa on sähköä tämän kohdalla. Sähkö on kuin hänen lemmikkinsä, joka kiemurtelee hänen pyynnöstään. Sormet lyövät kipinää ja lamput poksahtelevat hänen jälkeensä. Hänen elämäntapansa on varastelu, rehellinen työ ei ole häntä koskaan jaksanut kiinnostaa. Huomio muuttaa niin äkisti kulkuaan, mutta varastelu sentään on aina mieluisaa.

*

Ilmassa kiehuu ja lieskat nuolevat ihoa, mutta raivo ei laannu. Viimeisenä on oikea kuumapää, jonka liekkiä on vaikea sammuttaa. Nyrkin isku ja potku on kuin kansi, mikä estää tulen leimua riistäytymästä käsistä. Ammatti-nyrkkeilijän ura siintää horisontissa, vasta tällä
20-vuotiaalla.

*~

Olen ylimääräinen palaneen, jolle ei ole paikkaa tässä asetelmassa. Olen väärään laatikkoon puolihuolimattomasti viskattu pala. Iltaisin ummistaessani silmäni pääsen seuraamaan heidän elämäänsä sivusta, kuitenkaan sekaantumatta siihen. Olen se henkilö, jonka ohitse kävelet kaatosateessa etkä näe kasvoja sateenvarjon alta. Aamuisin herään kelloni pirinään ja minut tempaistaan todellisuuteen, minun todellisuuteeni. Olen jälleen se vetäytyvä hädin tuskin 20-vuotias naisen alku, joka makaa sohvalla kissa sylissään. Alan todella vasta elää, mitä lähempänä olen uneen vajoamista. Voin viimeinkin paeta omaa elämääni ja nähdä heidät sydämeni kimpoillessa ympäriinsä innostuneena. Odotan heitä, minun viimeistä kipinääni.

Arvostelut

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Seitsemän unta /Aluksi... 2018-06-11 19:18:53 Matoki
Arvosana 
 
N/A
Matoki Arvostellut: Matoki    June 11, 2018
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tosiaan olen hylännyt tämän idean

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS