Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Tuntematon poika 2015-03-04 15:09:01 Jästipää
Arvosana 
 
3.5
Jästipää Arvostellut: Jästipää    March 04, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämäkin tarina on hyvin kirjoitettu. Osaat käyttää sanoja ja lauseita, kerrot vähällä paljon. Tässä juoni kulkee sujuvasti, mutta loppu jää minusta hieman vajaaksi. Koska olit laittanut tämän Romantiikka -kategoriaan, odotin lopussa jotain paljon suurempaa ja vahvempaa tunnetta tai kohtaamista. Nyt oikeastaan romanttisuus tulee esille mielestäni vain viimeisessä lauseessa ja siinäkin vain pilkkeen osalta. Toki pilke usein riittää ja on se kipinä, joka roihahtaa rakkaudeksi, mutta silti jäin kaipaan jotain vähän enemmän.

Tässäkin oli jonkin verran oikeinkirjoitus- ja kielioppihaasteita eli oikolukua kaipaa tämäkin. Nostan muutaman lauseen erityisesti esille, jotka tarttuivat minun silmääni... :)

"Mitja katsoo peilistä tyttöä, itseään." -> Jättäisin itseään-sanan pois. Lukija varmasti ymmärtää, että Mitja katselee itseään eli itsestäänselvyyksiä ei kannata kirjoittaa.

"Yksi ruumiinosa kerrallaan; hän sulahtaa veteen." -> Vierastan tuota ruumiinosa-termin käyttöä tässä yhteydessä. Minun mielikuvani oli, että ne kädet ja jalata tipahtelivat ruumiista sinne ammeeseen. Ymmärrän kyllä mitä olet tällä lauseella hakenut, mutta muotoilisin tämän jotenkin toisin.

"Jokainen raaja on painoton, vesi hidastaa liikkeitä, painottomia raajoja ja painotonta ajattelua." -> Tässä mielestäni toistetaan liikaa tuota painoton sanaa, kolmasti yhdessä lauseessa. Joskus toisto on hyvä tehokeino, mutta tässä se ei minusta toimi.

Kaiken kaikkiaan hyvä ja kiinnostava teksti. Kiitoksia!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Petraa010
March 05, 2015
Report this comment
Kiitos Jästipää näistä viisaista sanoistasi :D. Tämähän siis on hetken mielijohteesta kirjoitettu teksti ilman mitään suunnittelua. Teksi on kesken siis, tästä johtuu vähäinen romantiikka. Kiitos arvioinnistasi, arvostan näin rakentavaa palautetta! :)
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS