Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
For You To Keep (Jay's and Liz's story will be continued) 2015-07-30 19:34:30 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    July 30, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kuten avittamistani korjauksista näkee, että ehkä sinun ei kannattaisi kirjoittaa tällä kielellä, ainakaan vielä. Valitettavasti en myöskään usko, että tarina olisi sen parempi suomeksi. Sinulla on muutamia virheitä seassa, jossa pyörrät sanojasi, mainitsin ne aiemmassa arvostelussani. Et vaikuta olevan ihan kokonaan itsekään varma mitä olet kirjoittanut aiemmin.

Toistelet paljon samoja lauseenloppuja, varsinkin johtolauseet (repliikin jälkeen) ovat kovin samanlaisia ja niihin alkaa kyllästyä nopeasti. Eli tekstisi kaipaa lisää vaihtelevuutta.

Juoni oli siinä mielessä hyvä, että siinä tapahtui koko ajan ja se vei eteenpäin. Pidin väliotsikoista, jotka kertoivat miten aika kului ja miten kauan päätapahtumaan vielä oli. Jayn omat osuudet olivat myös mukavia Lizin maailman ympärillä. Juoni ei antanut mitään uutta, tämä oli loppuun kulutettu joka romanttisen leffan ja kirjan tarina. Mukana oli todella paljon lähes humoristista mustasukkaisuutta, jota revittiin irti pienimmästäkin asiasta. Mutta ymmärrän kyllä, että vastarakastuneena kaikki tunteet ovat hyvin voimakkaita.

Valat häissä ovat hienoja, pidin niistä :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS