Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Pimeys Hot
 
Pimeys 2015-02-08 10:28:31 Jästipää
Arvosana 
 
3.5
Jästipää Arvostellut: Jästipää    February 08, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Synkkä on tämä runo, mutta hyvä että tällaisia "pimeitäkin" aiheita käsitellään. Tästä tuli runon teemaan sopiva tunnelma, kun luin sitä. Toisen ja kolmannen lauseen sanajärjestyksiä ehkä muuttaisin, ne eivät ole jotenkin synkassa runon muun kirjoitusasun kanssa. Viimeisen sanan vaihtaisin johonkin toiseen, "hurraa" ei mielestäni ehkä sopinut runon tunnelmaan ja tapaan miten olet käsitellyt aihetta runossa. Kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvää työtä. Pidin tästäkin runostasi!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Järjestys 
blackflower
February 09, 2015
Report this comment
Kiitos Jästipää!
Minua häiritsi, taas kerran ihan julmetusti, kun näin miten teksti muokkautui erinäköiseksi julkaistuani sen. Kappaleet olivat päin seiniä, mutta toivottavasti se ei lukemista haitannut. Tämä on kieltämättä synkkää tekstiä, mutta onhan se elämäkin välillä. Ei tuo "hurraa" minustakaan tuonne loppuun oikein istu, mutta kun en keksinyt muutakaan...
In reply to an earlier comment
Jästipää
February 09, 2015
Report this comment
Elämää ei pidä kaunistella, siihen kuuluu hyviä ja huonoja puolia. Siksi on minusta hyvä, että näistä aiheista kirjoitetaan myös. Valitettavasti aina välillä proosan puolella törmää niihin kirjoihin, missä on teennäinen onnellinen loppu, se se vasta ärsyttääkin... :) Tuo on kyllä ongelma, kun tämä sivuston lomakepohja sotkee nuo asetukset. Ei tässä tosin ainakaan minulla lukemista haitannut.
2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS