Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Sydän Hot
 
Sydän 2015-02-08 10:37:41 Jästipää
Arvosana 
 
3.5
Jästipää Arvostellut: Jästipää    February 08, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Lohduton runo. Jäin miettimään, miksi sydän teljettiin... Tulin surulliselle mielelle, kun tätä luin. Ehkä runo kertoo yksinäisyydestä, torjutuksi tulemisesta. Pieni toivon kipinä on tässäkin lopussa, mutta ilmeisesti pitkään tämä sydän on saanut kärsiä. Tässä oli mukana loppusointuja ja riimittelyä. Itse en ole kovin suuri riimirunojen ystävä, enkä kyllä muutenkan paljoa harrasta runoutta. Riimit vain jotenkin miellän aina lyriikkaan, mutta ehkä tässä olisikin jonkun balladin sanoituksen aihio?

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Järjestys 
blackflower
February 09, 2015
Report this comment
Kiitosta ja anteeksi!
Ei tietenkään ollut tarkoitukseni aiheuttaa kenellekään mielipahaa ja surullista mieltä, mutta ymmärsit kyllä mistä tässä oli noin päällisin puolin kyse. Kyllä se pitkään kärsinytkin sydän löytää sieltä tunnelin päästä valoa, näin haluaisin ainakin uskoa...En minäkään harrasta runoutta. Tämä on vain tapani kirjoittaa...näköjään. Se vain tulee itsestään.
In reply to an earlier comment
Jästipää
February 09, 2015
Report this comment
Elähän nyt anteeksi pyytele! :) Taiteen tarkoitus on herättää tunteita kokijassaan ja sinä onnistut siinä tässä. Mielipahaa et aiheuttanut. Ja miten voi kirjoittaa tällaisista aiheista, jos ei samalla ota riskiä, että lukija tuntee surua. Niin pitääkin tehdä ja se on vain inhimillistä. Siksi tämä on hyvä!
2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS