Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Portaat Hot
 
Portaat 2017-04-12 06:48:03 Arska
Arvosana 
 
4.0
Arska Arvostellut: Arska    April 12, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mukava tunnelma runossasi. Jotenkin tuntuisi siltä, että runo on tarkoitettu välittämään hieman haikeaa tunnelmaa, mutta taidan olla väärässä. Itsekin löydän pikemminkin jotain rauhallisuuden ja pysähtyneen ajankuvan välittymistä. Jopa jotain sellaista, mikä liittyy mielihyvään, mutta en pysty määrittelemään sitä.

Tunnelman selkeästä verkkaisuudesta, jopa siitä huolimatta, että kuvaus luo tuon ajanpysähtymisen tunteen, runosi välittää myös hienoista yllätyksellisyyttä, jotain sellaista mikä asettuu vastustamaan ennakkoaavistusta. Pidän tälläisestä.

Kiitos.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
TuijaK
April 12, 2017
Report this comment
Kiitos arvostelusta Arska! Palautetta on aina tosi mielenkiintoista lukea, koska usein se tuo omaan, itselle niin kovin tuttuun runoon ihan uutta näkökulmaa ja särmää.

Runo on tarkoitettu välittämään tiettyä tunnelmaa, onko se haikeaa, surumielistä, odottavaa, pelottavaa vai mitä? Sinulla oli Arska hienoja tunnelmia tästä. Pidin niistä. Aloin itsekin lukea runoa niitä silmällä pitäen ja kyllä pysähtyneisyys nimen omaan on tuossa runossa. Siinä on myös tietynlainen haaste. Portaat odottavat, ovat odottaneet jo todella kauan. Ne peittyvät pikkuhiljaa tomuun ja unohtuvat. On kulkijan vastuulla nousta katsomaan, mitä portaiden yläpäässä on. Hänen tehtävänsä on ottaa ne askeleet. Portaiden tehtävä on odottaa, hiljaa ja vaieten, mutta vakaasti paikallaan pysyen.

Tämä runo kertoo itselleni pelosta ja toivosta.

Kiitos Arska palautteesta!
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS