Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Paljaana Hot
 
Paljaana 2017-07-23 06:56:30 Arska
Arvosana 
 
5.0
Arska Arvostellut: Arska    July 23, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Löysin tämän runon muutama päivä sitten. Runossa on syvällisessti puhutteleva sanoma, jonka aistin, mutta en silloin vielä lähtenyt kommentoimaan. Tiesin tämän vaativan lukijalta enemmän kuin pintapuolisen lukukerran.

Ja mitä löysin?

Proosan ja lyriikan herkkä yhdistelmä luo mielikuvan runohenkilön mielenmaiseman seestymiseen. Kipeiden elämänvaiheiden ohituksen hetkeen, jolloin mieli vapautuu näkemään lähellä luotettavan ystävän, jolle voi paljastaa todellisen minänsä. Toki runohenkilö voi kuvastaa kirjoittajan omia kokemuksia, mutta jokin saa minut uskomaan toisin. Runohenkilö on kirjoittajan luovuuden hedelmä, vaikka ehkä heijastelee myös kirjoittajan itsensä sisäistä maailmaa.

Runossa tuo runominä avaa sisintään jonkun luotettavan katseelle, mutta samalla tuntuu myös itse etsivän ja löytävän sisälleen piilotettua elämäänsä.

Syvällisesti ja herkällä tunnelmalla avautuva runo, jonka loppu kuvastaa kauniisti sitä kuinka luottamus ja usko tekevät yhdessä lopulta sen, mihin ei väkevinkäävn voima pystyisi.

Mitä muuta tästä runostasi löysin?

Usko pois.

Löysin myös aimo annoksen piilotettua leikkimielisyyttä.

---kiitos runostasi------

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
TuijaK
July 29, 2017
Report this comment
Kiitos Arska jälleen niin kauniista ja syväluotaavasta palautteestasi. Ihanasti sanoit:"luottamus ja usko tekevät yhdessä lopulta sen, mihin ei väkevinkään voima pystyisi."

Tuo kosketti minua, sillä tähän runoon tosiaan sisältyy uskoa ja luottamusta sekä sen seurauksena rohkeaa haavoittuvuutta ja uskallusta raottaa omaa sisintään ja ottaa riski.

On hienoa tulla ymmärretyksi! Kiitos.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS