Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Vaan joko loppui Satu 2018-07-12 01:30:06 Toerid
Arvosana 
 
2.5
Toerid Arvostellut: Toerid    July 12, 2018
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Alku oli hyvä, mut sit jotenkin töksähti se et et lisäsit sinne tarpeettoman yksityis kohdan, eli öljylampun. ei ole mikään itsestään selvyys poltella öljylamppua pitkin päivää, eikä se herätä minkään laista kummastusta. sen sijaan olisit voinnu mm. mainita että talon ikkunoista ei pilkottanut valoa, vaikka perheen muiden jäsenten pitäisi olla kotona, ym. et hio sitä logiikkaa enemmän.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
boxo
July 18, 2018
Report this comment
No kiitos kun luit Sadun..vai luitko kaikki kolme jaksoa? Meinaan kun vain tässä viimeisessä nyt oli jotain joka jäi vaivaamaan sua.
Mielestäni kaikkea ei tarvitse juurtajaksain selittää lukijalle..siinä oli äiti tehnyt "pitkän illan" töitä, joten oletin että lukija ajattelee myös että nyt on sitten pimeä, tai ainakin jo hämärä ilta. Joten kaikkien muiden perheenjäsentenhän olisi olettanut olevan kotona? Ja öljylyhty kuistilla ei palanut toivottaakseen hänet kotiin..viittasi siihen että yleensä isä olisi sen laittanut siihen palamaan häntä varten?? Ja mainitsin myös että talo oli oudon pimeä? No kaikille ei tietenkään tarina avaudu ihan niinkuin kirjoittaja olettaa.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS