Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Ikuinen Aikakausi - 00 Syvennys 2014-10-19 10:22:38 Jästipää
Arvosana 
 
4.0
Jästipää Arvostellut: Jästipää    October 19, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hyvin mielenkiintoinen lähtö tarinalle. Tässä on minusta hyvää imua ja scifin henkeä. Ilman muuta kannattaa jatkaa tämän tarinan parissa. Kielenkäyttö oli hyvää ja hienoja mielikuvia herättäviä. Elävästi osaat kuvata miljöötä, millaisessa ympäristössä toimitaan. Henkilökuvaukset jäävät ainakin näin alussa hieman etäisiksi. Muutenkin jäin miettimään sitä, että jos tämän on tarkoitus olla kokonaisen romaanin aloitus, niin sitten voisi panostaa ehkä vielä enemmän taustojen kuvaamiseen. Nyt tulee ehkä hieman hengästynyt olo lukijalle, kun kohtalaisen nopealla vauhdilla tuodaan tietoa toisen perään ja mennään ajassa eteen- ja taaksepäin. Jos kyse on pidemmästä novellista, niin siinä tapauksessa nykyinen tapa kuvata asioita on ihan ok. Tässä tietenkin vaikuttaa taas se, että ei ole vielä selvää käsitystä kokonaisuudesta ja siitä mihin kaikki tulee johtamaan. Jatkoa siis jo kovasti odotellaan... :) Aihe ja juoni vaikuttaa varsin kiinnostavalta. Tietenkin, kun genre on scifi, asettaa se erilaiset odotukset lukijalle, mutta myös tarinalle, kuin ihan "perusproosa".

Kaiken kaikkiaan kuitenkin erinomainen scifi tarinan aloitus, jossa on potentiaalia mielenkiintoiseksi ja pidemmäksi tarinaksi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
N.P.Aldery
October 19, 2014
Report this comment
Kiitos motivoivasta palautteesta :D. Tulen kyllä uppaamaan enemmän, ehkä jopa koko kirjan, jotta asiat selkenisivät, mutta kuitenkin jakso kerrallaan, ettei kokonaisuus jakautuisi liian moneen osaan.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS