Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Raunio novelli 2016-11-30 15:36:32 TarraLeguaani
Arvosana 
 
3.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    November 30, 2016
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tätä oli ihan mukava lukea. Aika indianajonesmainen tarina, mutta omalla twistilläsi. Olisit kuvaillut hieman lisää miltä olennot näyttivät ja millaista temppelin sisällä oli, se oli kuitenkin se juttu, mitä lukija halusi kuulla.

Osa yhdyssanoista menee hienosti yhteen, osa jää vaille. Pilkkuja on myös aika paljon hassuissa paikoissa. Muista, että pilkku vähän niin kuin katkaisee lauseen, mieti sopiiko tähän kohtaan pieni paussi, kun luet virkkeen pilkkuineen. Esim. "Missään ei tunnu olevan, enää mitään järkeä." (Tähän ei kuulu pilkkua lainkaan.)

Juoni etenee hyvin, et jumita tai etene liian vikkelään. Olet selväsanainen, et jätä paljoakaan kysymyksiä perään, joihin olisi vastattava. Osaat säilyttää mielenkiinnon, jolloin lukijan tarvitsee lukea eteenpäin saadakseen selville, että no mitä siellä nyt on ja mitä sitten tapahtuu.

Hiontaa teksti kaipaa, mutta muuten ollaan jo aika hyvillä urilla!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Poketopi
December 02, 2016
Report this comment
Kiitos palautteestasi. Pilkkusääntöä ja yhdyssanoja treenataan kovasti, ja tuloksia toivottavasti jossain vaiheessa nähdään. Kirjoittajaksi kasvaminen on aikaa vievä laji, toivottavasti en jää keskenkasvuiseksi. Mukava, että pidit tarinasta ja pystyit sivuuttamaan osin katkeilevan tekstin. Mielessä pyörinyt, että samasta tarinasta kirjoittaisi pidemmän tekstin sitten joskus. Kiitos erittäin paljon, että jaksoit nähdä vaivaa palautteen tekemiseen, arvostan sitä kovasti ja yritän ottaa opikseni.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS