Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Pillipiipari 2017-02-03 11:53:18 Arska
Arvosana 
 
4.5
Arska Arvostellut: Arska    February 03, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mielenkiintoisesti rakennettu tarina, joka kyllä otti tiukasti imuunsa. Omaperäinen aihevalinta ja siihen rakennettu juoni pitää lukijan kiinni kertomuksessa ensimetreiltä loppuun asti.

Juonen rakenne pysyy kirjoittajan otteessa, ja välittyy lukijallekin selkeäpiirteisenä, jolloin kertomuksen eteneminen on kiintoisaa seurattavaa.
Tarina liikkuu kiinnostavalla tavalla vieraassa aihepiirissä, ja vaikka tapahtumakulku etenee nykyfaktojen ulkopuolisessa todellisuudessa, niin lukijan on helppo seurata juonellisen rakenteen etenemistä. Dialogin osittain filosofinen sävy kiehtoo lukijaa tarinan juonen myötä.

Lyhyesti todettuna: kiinnostava kokonaisuus, jonka parissa ei ehdi pitkästymään.

Kiitos peka!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
peka
February 03, 2017
Report this comment
Kiitoksia palautteesta! Ja perään pahoittelut. Huomasin juuri, että en ollutkaan lähettänyt ihan viimeistä versiota tarinasta. Elikkäs lukijat joutuvat nyt, anteeksi vaan, kärsimään viimeistelemättömästä tekstistä. Harmittaa, mutta en taida viitsiä samaa tarinaa tänne uudelleen lähettää. Viimeisessä versiossa oli siis korjattu lähinnä kirjoitusvirheitä, ja lisätty puuttuvia pilkkuja, korjattu lausejärjestystä sieltä täältä, uudelleen muotoiltu joitain lauseita, jne.

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS