Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Jäänkö sisälle? 2014-09-03 08:26:50 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    September 03, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Alku kiinnitti heti huomion tarinaasi. Ei olisi tullut mieleenkään lopettaa kirjoituksesi lukemista, niin mielenkiintoinen se oli. Olet keksinyt hienon juonen, toteutus on vielä vähän ontuvaa.

"...vaan olimme tulevaisuudessa." Tämä ei sovi sujuvaan tekstiin. Kirjassa henkilöt elävät aina omaa 'nykyisyyttään', eivät he voi elää tulevaisuutta. Sinun pitää esittää elettävä ajanjakso eri tavalla, tai sitten vain jätät mainitsematta sen, että on 'tulevaisuus'.

Aikamuodot vaihtelevat tarinassa, pitäydy yhdessä. Kirjoitusvirheitä on paljon, se vaikeuttaa lukemista. Lue tarinasi ainakin muutaman kerran läpi, ennen kuin julkaiset sen. Silloin tulee suurin osa näppäilyvirheistä korjattua. Käy läpi myös oikeinkirjoitusta ja erityisesti yhdyssanoja. Jotkut sanat muuttavat merkitystään niiden kirjoitusasusta riippuen, esim. 'äidinkieli' ja 'äidin kieli'. Huomaatko eron?

"...mutta leipä,leipä oli kova ja levite oli vielä pahempaa." Tämä on hyvin sanottu, varsinkin tuo, missä toistat leivän heti pilkun perään! :)

Kirjoitat hyvin kuvailut sen jälkeen kun joku on puhunut. Et vain totea 'mies sanoi' vaan kuvailet tilannetta, ilmeitä ja ajatuksia. Hyvä!

Tarina on mielenkiintoinen. Se loppuu odottamattomalla tavalla. En tiedä onko sen tarkoitus jatkua tästä. Jos jatkuu, toivon, että tyttö karkaa ja elää karkulaisena tuossa uudessa maailmassa. Sitä olisi mielenkiintoista lukea lisää!



Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
30
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS