Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Jännitys & toiminta Psykopaatti 2/3
QR-Code dieser Seite

Psykopaatti 2/3 Hot

-Voi Andre...et voi olla tosissasi! Miten kesken meidän lomaamme voi tapahtua murha? Sanoin ärsyyntyneesti. Olin aika kiivastunut ja pyysin sitä anteeksi Andrelta. Kävelimme murha-asunnolle. Asunto oli aika vanhanlainen, seinät olivat kirkkaan keltaiiset ja valo tunki isoista ikkunoista sisään. Tunnelma olisi korkealla jos murhaa ei olisi tapahtunut. Poliisit kantoivat ruumiin pois paareilla. -Oletko varma että hänet myrkytettiin? Lakanan alta pilkisti verta, minä kysyin. -Voi Helsington, nainen sai myrkytyksen seisoessaan. Lasi tippui lattialle ja särkyi. Kaatuessaan kuolemaansa nainen iskipäänsä tuon tammipöydän kulmaan, Andre selitti. -Olet aika etevä, kehuin minä. -Niin ja pöydän kulmassa näkyy verta. Vain tämän taloyhtiön asukkaat eivät lähteneet kylänraitille karnevaaleihin. On siis kolme mahdollista tekijää: Chris Bombertown, Alice myrkytti itsensä tai Wishien pariskunta.

Ylläpidon palaute

 
Psykopaatti 2/3 2015-08-20 21:20:16 Alapo80
Arvosana 
 
1.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 20, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka KirjoittajaNevá!

Nyt pitäisi olla sen verran kunnioitusta lukijoita ja arvostelijoita kohtaan, että antaisit jotain arvosteltavaa.

Miksi hän alkaa selvittää murhaa vieraalla paikkakunnalla? Mitä murha Andrelle kuuluu? Koska murhapaikkaa oli jo tutkittu? Mitä aikakautta eletään? Mitkä karnevaalit ja miksi vain nuo vaihtoehdot? Mistä kukaan tietää ketkä on karnevaaleilla? Miljöö on vajaa. Aika, kylän ulkonäkö, väkimäärä, karnevaali ja niiden syy. Et kerro mitään.

Kirjoitus on miellyttävää ja saisit kyllä todella vanhanaikaista Sherlock Holmes saagaa tehtyä, mutta et näin. Tämä on lähinnä ärsyttävää.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 

Arvostelut

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Psykopaatti 2/3 2015-08-20 19:24:16 Taruh
Arvosana 
 
N/A
Taruh Arvostellut: Taruh    August 20, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Edellisen palautteeni sanat sopivat tähänkin osaan. Lataa tällaiset lyhyet pätkät nipuksi yhteen lataukseen. Edelleen tästä on hankalaa sanoa juuta tai jaata...

Tarina etenee aivan liian vauhdikkaasti ja nopeatempoisesti. Lukija putoaa kärryiltä. Keitä päähenkilöt, Alice, Chris Bombertown (hyvä nimi muuten!) ja Wishien pariskunta tarkalleen ottaen ovat? Jää kuvailemaan ainakin henkilöhahmoja lisää, kerro taustoista enemmän ja etene iisimmällä vauhdilla.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS