Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Jännitys & toiminta Kolmannes maailmansota osa 1
QR-Code dieser Seite

Kolmannes maailmansota osa 1 Hot

Sota alkaa vuonna 2025 kun Venäjän Federaatio hyökkää Valko-Venäjän tasavaltaan.Venäjäisjoukot menevät kohti Minskiä ja Valko-Venäjän armeija käy sotaa Venäjän armeijan läntistä sotilaspiiriä vastaan.Nato ei puutu asiaan kun Venäjän Federaatio ei ole viellä hyökännyt Nato-maihin eikä Valko-Venäjän tasavalta kuulu Natoon.Samana päivänä Valko-Venäjän tasavallan presidentti Aljaksandr Lukasenka Julisti sodan Venäjän federaatiolle ja julisti talouspakoteet Venäjän Federaatiolle.Ennen kuin muut maat tai Nato ehtivät reagoida, niin Venäjän Fedraatio hyökkää Baltian maihin ja saa liittolaisia Baltiasta jotka ovat Latvian tasavallan hallituksen pääministeri ja Latvian tasavallan hallituksen puolustusministeri, Naton pääsihteeri on kipnapattu ja korvattiin venäjä-mielisellä jolla on pääsihteerin tarkasti näköinen naamio joka on tehty sen ajan tekniikalla.Latvian tasavallan hallituksen Puolustusministeriohjaa Armeijaa niin että puolustaa ainoastaan pääkaupunkia ja sen lähiseutuja ja natojoukotkin tekevät samoin jonka seurauksena Venäjäisjoukot miehittävät muuta osaa Latvian tasavallasta.Valko-Venäjän tasavallassa Venäjäisjoukkojen määrää on lisätty niin paljon että Aljaksandr Lukasenka suhtautuu Venäjän Federaatiolle myönteisemmäksi eli Antautuu kun Venäjäisjoukot ovat piirittäneet Minskiä jo seitsemän kuukautta.Valko-Venäjän tasavalta tunnustaa Venäjän Federaation valloittaman Valko-Venäjän.

Ylläpidon palaute

 
Kolmannes maailmansota osa 1 2017-03-06 07:24:30 Alapo80
Arvosana 
 
1.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    March 06, 2017
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka Neuvostoliitto!

Älä käsitä väärin, mutta teksti herättää ajatuksen, että joko hosut, tai sitten et ole äidinkieleltäsi suomenkielinen :)

Tähän on vaikea suhtautua tarinana. Enemmän tulee mieleen tietokirjamainen esittely, ikään kuin lyhyt prologi. Sivusto kestää pidemmänkin tekstin, joten useat lyhyet pätkät katkaisevat lukijan ajatuksen.

En nyt juuri puutu tuohon kielioppiin, paitsi että muista pilkut ennen konjunktioita ja käytä samaa aikamuotoa koko ajan.
Esimerkiksi jos pääsihteeri on kidnapattu ja joku korvattiin, niin se pitisi kirjoittaa, että kidnapattiin ja korvattiin.

Toivoisin Sinulta pidempää materiaalia, sillä ajatusta Sinulla on paljon!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
0.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Kolmannes maailmansota osa 1 2018-01-31 13:21:29 TarraLeguaani
Arvosana 
 
0.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    January 31, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä on kuin pitkää listaa lukisi putkeen. Kirjoitat aivan liian pitkiä virkkeitä, muista tauottaa ja uskalla katkaista pisteellä. Kirjoitusvirheitä on reippaasti. Tekstistä ei oikein tajua mitään, se on aika tuhtia tatinaa.

Kolmannes tarkoittaa yksi kolmasosaa. Eli otsikkosi tarkoittaa "yksi kolmasosaa maailmansota". Oikea sana olisi kolmas.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS