Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

Teinisoopaa... Hot

TEINISOOPAA

Raha on ongelma eri sukupolvien välillä. Nuorilla ei sitä ole, mutta he ovat tajunneet, että jotta sitä saadaan, niin täytyy opiskella paljon ja päästä todella huipulle jossakin ammatissa tai sitten täytyy lähteä jonkinlaisen rikoksen tielle.

Eräs nuori oli myös saanut tietää olevansa biologisten vanhempiensa koeputkilapsi ja hänellä oli omituinen suhde näihin. Hänen äitinsä piti koeputkilapsia muita fiksumpina, mutta tämä poika ei onnistunut koulussa ollenkaan. Heti kun hän kynnelle kykeni, niin tytöt olivat hänen juttunsa. Ja kuvioihin tuli tietysti sekä alkoholi että huumeet. Isä toimi kuljetusalalla ja pojasta oli hienoa, että oli puhelin, joka oli kuljetusfirman nimissä. Niinpä tämä nuori keksi ryhtyä kuljetusalalle ihan fillarilla ja helppohan se oli noita huumekuljetusasiakkaita saada sellaisella hienolla puhelinnumerolla. Kuljetuksia olikin sitten ties mihin hienoihin huviloihin, joissa pääsi myös mukaan pirskeisiin ja sai nauttia noiden pirskeiden antimista - aineita ja naisia tai oikeammin nuoria tyttösiä... mutta itsekin hän oli vielä nuori ja ehkä ihan mukiinmenevän näköinenkin. Rahaakin tuli koko ajan enemmän ja enemmän, mutta sitä olisi pitänyt tulla vieläkin enemmän. Tuottoisia eivät olleet ainoastaan nuo huumeiden ja rahan sun muun fillarikuljetuskeikat, vaan erityisen tuottoisia olivat tuoreen sperman kuljetukset pikaisesti osoitteesta toiseen... ja hänellehän tämä homma sopi mitä parhaiten...

Tuottoisaa oli teinipojille heidän omasta mielestään myös käydä lapsensaanti-iässä olevien naisten luona laittamassa omat siemenet suoraan pesään... mitään kuljetuspalveluakaan ei siihen tarvittu. Mutta oliko tämä oikeastaan teinipoikien tekemä rikos vai syyllistyivätkö nuo teinipoikia hyväksikäyttävät naiset rikokseen? Oli miten oli, niin lopulta pienten teinipoikien päät menivät tästä touhusta aivan sekaisin eikä kukaan pysty laskemaan kuinka monta beibistä heillä kullakin loppujen lopuksi oli tällä kartalla. Rahat mitkä tulivat olivat sitten kuitenkin pian haihtuneet ja taas tarvittiin lisää. Kotona kyseltiin jonkin verran, että mitä oikein puuhailet, mutta ei mitään tämmöistä tietenkään osattu edes aavistaa.

Eräässä varakkaamman luokan paikassa kävi sattumalta kerran eräs asianajaja ja kuinka ollakaan jollakin tavoin hän oli saanut vihiä siitä mitä täällä pyöritettiin. Hänen korviinsa oli kantautunut myös tapaus, jossa huumatulta teinipojalta oli varastettu spermat. Siis joku inhottava keisi. Teinipojat olivat kuitenkin niin tyhmiä, että luulivat voivansa hyötyä siitä, että ties missä toiminnassaan alkoivatkin käyttää tämän asianajajan hyvämaineista, mutta ehkä jossain määrin epätavallista nimeä. Pojat eivät ollenkaan ajatelleet, että hehän syyllistyivät identiteettivarkauteen... Varsinkin sperma- ja huumekaupoissa he käyttivät asianajajan nimeä suosituksena ja kirjoittelivat joitakin papereitakin kykynsä mukaan käyttäen asianajajan nimeä ja osoitetta. 'Tuotteet' tulisivat paikoista, jotka asianajaja tietää tarkalleen ja joita suosittelee. Tätä hommaa sitten jatkui jonkun aikaa.

Eräs vanhempi nuorukainen liittyi seuraan ja hänen keksintöään oli luoda asianajajalle oikein kaksoisolento, joka pyöri ties missä piireissä. Tämäkään ei vielä riittänyt, vaan asianajajan tyttärellekin luotiin kaksoisolento ja hän oli sitten noissa huorapiireissä ammatinharjoittajana.

Kuinka ollakaan, niin asianajaja alkoi vähitellen havaita, että jotain omituista on meneillään hänen nimellään eikä kestänyt kauaakaan, niin hänelle alkoi valjeta, mistä kaikesta saattoi oikein olla kysymys. Eräs hänen sukulaispoikansakin kääntyi hänen puoleensa, koska hänetkin, kun asui samalla paikkakunnalla ja oli sama sukunimi, oli sotkettu keisiin. Hänellä näes oli koulutustarkoituksissa käytetty kuorma-auto ja oli alkanut kulkea huhuja, että hänen kuorma-autossaan käytettiin hyväksi nuoria - ei ainoastaan pikkutyttöjä, vaan myös todella nuoria teinipoikia.

Teinipoikaporukat taas puolestaan alkoivat haistaa, että nyt ei kaikki ole enää ihan niin kuin heidän mielestään pitäisi ja näin ollen he päättivät yhteistoimin päästää asianajajan päiviltään ja hävittää ruumiin. Nyt oli vain keksittävä hyvä suunnitelma, miten sitten päästä eroon ruumiista. He kyllä tiesivät erään porukan, joka omisti tilallaan valtavan pikakompostorin - sellaisen mistä on televisiossakin näytetty kuvia sikojen ruhoja tuhottaessa - ja näin ollen he ajattelivat saavansa käyttää sitä. Jostain Hesarin mainoksista heille olivat tuttuja myös jotkut Nunnauunit, mutta he eivät tunteneet ketään, jolla olisi sellainen... Niitä on ehkä jossain Lapissa... Pakkohan sitä pikakompostoria oli saada käyttää ja tietysti se olisi mahdollista maksua vastaan - maksetaan sen käytöstä mitä pyydetään. Ja pojillahan noita suuria seteleitä oli, sillä eiväthän he niitä millekään pankkitilille olleet tallettaneet! Olisivatpa vain!

Pojat eivät olleet koskaan tulleet ajatelleeksi, millä tavoin nuoriso saattaa tehdä murhia eivätkä, että nuorison tekemät henkirikokset saattavat olla jopa erityisen julmia. Nyt heidän oli suunniteltava, miten saada asianajaja paikalle ja miten sitten toteuttaa hänen tappamisensa. He päättivät saada asianajajan paikalle soittamalla hänelle ja ilmoittamalla, että eräässä osoitteessa tapahtuu kauheita - siellä käytetään teinejä seksuaalisesti hyväksi ja nyt halutaan asianajaja paikalle, jotta asia saataisiin oikeuskäsittelyyn. Murha tapahtuisi kirveellä ja veitsillä. Oli itsestään selvää, että noista taloista, joissa pojat vierailivat, löytyisi kirveitä - tästäkin. Monella varakkaalla on takka ja he harrastavat usein omien halkojensa hakkaamista. Noista taloista löytyisi myös hyviä keittiöveitsiä, sillä niissähän on yleensä mitä erinomaisimmin varustetut keittiöt. Tuskin kukaan tulisi huomaamaan näiden esineiden puuttumista.

Asianajaja meni tähän lankaan ja koska tiesi olevansa niin omituisessa tilanteessa hän ei yhtään ajatellut, että ei olisi kannattanut mennä paikalle ypöyksin. Teinit olivat tunkeutuneet erääseen tyhjänä olevaan luksushuvilaan, jossa noita pirskeitäkin oli pidetty, ja pyytäneet asianajajan sinne. Kun asianajaja saapui, niin pojat olivat häntä vastassa ja sanoivat, että seksiesitys tapahtuu talon takapihalla. Muita taloja ei ollut näkö- eikä kuuloetäisyydellä tästä talosta. Ihan oikeasti pihalla oli teinipariskunta harrastamassa jonkunlaista seksiä, vaikka ei mitään kovin rankkaa asianajajan silmille.

Siellä pihalla koko teiniporukka sitten kävi asianajajan kimppuun ja saivat hänet painettua maahan. Nyt oli vain hankalaa pikaisesti päättää kuka iskisi häntä ensimmäisenä ja mihin kohtiin. Kirveitä oli tässä vaiheessa jo kaksi ja veitsiä aika monta - ja koko porukka asianajajan kimpussa - häntä hakattiin ja hakattiin. Lopulta asianajajaja oli aivan hiljaa, makasi siinä vain veressään. Ja veressä oli koko porukkakin. Joku totesi sitten hiljaa, että nyt tuo sianajaja on sitten kuollut. Jee - me tehtiin se!

Mutta sitten piti hoitaa ruumis pois. Jotenkin oltiin varustauduttu siihen, että koko piha ja itse ei oltaisi ihan veressä, mutta se oli unohdettu. Mustia jätepusseja oli kyllä kaikkialla. Joku sanoi, että kun me ollaan tapettu toi sika tässä ihan taivaan alla, niin kait sadevesi pian pesee tän pihan puhtaaksi. Peseekö? Ei, sanoi joku - tietsä muka koska tänne tulee kaatosade? Ottakaa se puutarhaletku ja alkakaa kastella tätä nurtsia ja pihaa ja tehkääkin se kunnolla. No, joo... me kastellaan pihaa ja te paloittelette ton sian ruhon ja tehkääkin se pussien päällä, että ei tuu enempää verta minnekään. Siinä aika sitten kului kun pihaa pestiin kastelemalla ja asianajajaa paloitellen. Hei - täällähän on moottorisahakin! Tämähän sujuu ihan leikiten! Ja palat suoraan muovipusseihin - joohan!

Ottakaa sen kaikki rahat ja luottokortit! Laittakaa sen puhelin lataukseen... mutta älkää sulkeko sitä, kun meillä ei ole salasanaa... Kuka on hyvä kirjoittaan? Kirjoittakaa viesti sinne sen puhelimen viesteihin ja tallentakaa se luonnoksiin, koska emme voi mitään viestiä kirjoittaa paperille, koska meillä ei ole samanlaista käsialaa kuin hänellä. Mitä sitten kirjoitetaan viestiin? Kirjoitetaan, että olen päättänyt lähteä kokonaan pois elämästänne ja inhottavasta ja raskaasta ammatistani, koska olen aivan loppuun palanut. En luultavasti koskaan palaa. Olen päättänyt lähteä niin pitkälle kuin pippuri kasvaa ja aloittaa siellä ihan uuden elämän. Älkää etsikö minua koskaan! Pitäkää hautajaiseni ja kertokaa kaikille, että olen kuollut ja tarjotkaa vaikka hyvät hautajaiskahvit tutuilleni. Papin ei tarvitse siunata minua haudan lepoon. Näin pitkä viesti mahtui puhelimen viestitilaan. Ja kun viesti oli kirjoitettu, niin puhelin jätettiin talon pöydälle. Ihmeen tasokkaan viestin teinit osasivatkin yhteistuumin kirjoittaa!

Teineillä oli käytössään noita pieniä mopoautoja ja pieneen tilaanhan jätepusseissa oleva, pilkottu ruumis mahtuikin. Sitten lähdettiin kuljettamaan säkkejä sikatilalle ja pian saatiinkin pikakompostori illaksi käyttöön. Sinne laitettiin sitten asianajajan ruumiin palaset ja pian alkoi laitteesta pukata hienoa kukkamultaa. Nuoriso oli ihan ihmeissään - siis ihan oikeastiko ihminen muuttuu kuoltuaan mullaksi ja pääsee jopa jonnekin puutarhaan tai muuhun kukkapenkkiin kaunistamaan maailmaa?

Onko mahdollista, että nämä teinit olisivat tehneet täydellisen rikoksen jäämättä koskaan kiinni? Ja ketä voisi syyttää kun homma on hoidettu porukalla? Tämäkin on yksi noita mitä turhimpia murhia. Eivätkö nämä teinit todellakaan tehneet mitään virhettä murhatessaan asianajajan? Eikö mikään viittaa siihen, että asianajaja ei olisi kadonnut omasta tahdostaan, vaan tullut jopa murhatuksi?

Entä sukulaispoika, joka oli kertonut asianajajalle, että hänen kuorma-autostaan juorutaan, että siellä tapahtuu jotain mitä omituisinta? Mikä porukka levittää tämmöistä juttua - onko jutussa mitään perää? Sukulaispoika rupesi miettimään asioita ja lopulta hän päätti mennä poliisilaitokselle kertomaan omasta tilanteestaan, jossa hänet oli jotenkin vedetty mukaan johonkin omituiseen teinisoopaan...

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.5  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Teinisoopaa... 2021-03-05 20:44:46 Oriodion
Arvosana 
 
1.5
Oriodion Arvostellut: Oriodion    March 05, 2021
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

TarraLeguaani jo kommentoikin aika hyvin, allekirjoitan ison osan siitä.

Tässä on tosiaan hyvä idea jännärille. Mutta toteutuksessa mielestäni aika paljon ongelmia.

Nuorisojengin murha vaikuttaa aika harkitsemattomasti tehdyltä. Se ei sinänsä ole ongelma, mutta tässä vähän maalataan kuvaa että olisiko kyseessä peräti täydellinen murha – tämä ei tunnu uskottavalta, kun nuorison tekemiä virheitä on helppo osoittaa useita (Tarran mainitsemien lisäksi esimerkiksi asianajajan puhelimeen tuollaisen tervemenoa-viestin löytyminen saattaisi olla aikamoisia epäilyksiä herättävä, riippuen tietysti siitä millainen persoona hän oli). Vaikka en usko että tarkoitus olikaan että kyseessä oikeasti olisi täydellinen murha, niin tuntuu vähän epäuskottavalta että edes tuollaiset harkitsemattomat nuoret pitäisivät tätä ihan niin täydellisenä.

Vähän tähän liittyen; ketään henkilöä ei tässä kuvailla oikeastaan ollenkaan, tuon alun pojan jälkeen, jolla ei myöhemmin tunnu kuitenkaan enää olevan roolia tarinassa. Vaikea siis sanoa miten näiden nuorten odottaisi suhtautuvan murhaansa. Sinänsä voisi olla hyväkin idea toteuttaa tarina ilman varsinaisia henkilöhahmoja ja puhua vain epämääräisestä nuorisojengistä ja asianajajasta, mutta tässä se ei kuitenkaan oikein toiminut. Ehkä lyhyemmässä tarinassa voisi toimia.

Luin aiemmin tuon tupruttajat-satusi. Siinä oli aika samalla lailla hyvin epämääräistä kuvailua tapahtumista, mutta sadussa se toimi paljon paremmin kuin tällaisessa realistisemmassa tarinassa.

Oikeinkirjoitus kuitenkin hyvää. Alussa tosin kolmoispisteitä (siis ...) käytettiin omaan silmääni vähän oudoissa paikoissa.

Tarkemmin suunniteltuna ja johdonmukaisemmin kerrottuna tämä kuitenkin voisi olla hyväkin tarina!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
Teinisoopaa... 2021-02-28 13:42:03 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    February 28, 2021
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tekstistä saa aika nopeasti sen kuvan, että kirjoittaja on itsekin aika nuori. Tässä on oikaistu paljon mutkia ja kirjoitettu sen mukaan, miten kirjoittaja ajattelee asioiden ehkä menevän. Asianajaja ei kyllä säntää paikalle, missä juuri nyt käytetään lapsia hyväksi, jotta asia saadaan oikeuteen nopeasti. Varakkaat taitavat harvoin pilkkoa omia polttopuita. En myöskään ymmärrä, miksi "koeputkilapsi" (eli IVF:llä aikaansaatu alkion alkuun saaminen kohdun ulkopuolella, joka siirretään kohtuun pari päivää hedelmöityksen jälkeen) saisi lapsen ja vanhempien suhteen oudoksi. En myöskään keksi mitään syytä, miksi kukaan haluaisi varastaa spermaa tai miksi teinipojalta ostetaan spermankuljetuspalvelua, tämä on enemmänkin aika humoristinen ajatus.

Mikään pikakompostori ei muuta mullaksi mitään noin nopeasti. Joka tapauksessa luut ja hampaat jäisivät jälkeen. Nekin on piilotettava tai hävitettävä. Mitä murhavälineille ja miehen vaatteille ja mukana olleille tavaroille tehtiin, ettei poliisi löydä niitä? Pihan verijälkien hävittämiseen ei riitä vedellä suihkuttelu. Entä kenen numerosta asianajajalle soitettiin, poliisi tutkii senkin, kun joku tekee katoamisilmoituksen miehestä. Täydelliseen murhaan on vielä aika reippaasti matkaa.

Juoni etenee pyrähdellen paikasta toiseen. Idea on hyvä, mutta sinun tarvitsee muokata se suoraviivaisemmaksi ja harkita tarkkaan linja, mitä aiot noudattaa. Aluksi puhut pojasta, joka on koeputkilapsi, ja hänen elämästään. Sitten siirryt yleisesti nuorisoporukkaan ja kadotat tämän pojan jonnekin, häntä ei enää mainita. Kannattaisiko tämä poika jättää mainitsematta? Vai kannattaisiko vetää hänet päärooliin?

Pääjuoni on se, että teinipojat päättävät murhata asianajajan, joka on saanut vihiä heidän rikollisista puuhistaan. Idea on hyvä. Kannattaa tehdä vaikka juonijana, jolle sijoitat tapahtumat. Janassa kaikkien tapahtumien on liityttävä toisiinsa. Kun sinulla on selkeä alku, keskivaiheet ja loppu, voit lisäillä muita juttuja väleihin. Janassa on myös oltava yksi tai korkeintaan pari päähenkilöä, jotka mieluusti ovat mukana alusta loppuun. Näiden henkilöiden lisäksi voi taas lisäillä hahmoja joukkoon tarpeen mukaan tai lisämausteeksi. Älä kuitenkaan kadota päähenkilöitä selittämättömästi, eli jos henkilö vaikka kuolee, se on kerrottava.

Tekstissä on hyvä idea. Oikeinkirjoitus on suht hyvää!

Mielestäni tekstisi kaipaa enemmän suunnitelmallisuutta ja harkintaa. Eli älä kirjoita tekstiä vain alusta loppuun kerralla suunnittelematta, se ei ole sen jälkeen heti valmis. Vaan senkin jälkeen se pitää vielä lukea monta kertaa ja muokata ja hioa. Harjoittelulla ja pienellä lisätyöllä näen, että sinusta voi tulla hyvin mielenkiintoinen kirjoittaja!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS