Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Eine kleine nachtmusik
QR-Code dieser Seite

Eine kleine nachtmusik Hot

Eine kleine nachtmusik kello kolme yöllä en pysty nukkumaan maalasin kulmakarvani Miranol 0275 (Karpalo) näytän pelokkaalta klovnilta kirottu ovikello! herra armahda! Kyrie eleison! sujautan leipäveitsen takataskuuni ovisilmän takana irvistelee tatuoitu kuulapää paino noin 120 kiloa sillä on kaksi pulloa viinaa kainalossa mä olen tosta alakerrasta iiihan suoraan tosta alapuolelta (näyttää peukalolla) päästä nyt vittu sisään! avaan oven jässikkä rojahtaa sohvalle viskaan leipäveitsen tiskialtaaseen hiki kirvelee silmissä mikä sua oikeen vaivaa? ota kuule ryyppy tosta noin mä oon joskus asunu täs kämpässä tiedäksä eilen illalla oli lähellä meinasin tulla pistään sua turpaan vitunmoista meteliä piditte kohautan olkiani yhtäkkiä kuulapää skitsahtaa se riuhtoo kaapit auki katsoo sängyn alle käy parvekkeella kollaa vessan missä se toinen on? ei ole ketään toista sanon kiristämme tahtia naapuri taantuu luolamieheksi se ihailee itseään peilistä ja örisee puristettuun nyrkkiinsä erotan sanat fuck kill die lyönnit viuhuvat kohti kulmakarvojani ilma on kuin tuorekelmua sanon että haen tupakkaa huoltoasemalta on lokakuu mutta lämmintä istahdan kävelytielle soitan ystävälleni joka nauraa minäkin nauran lopetamme puhelun kuuntelen hiljaisuutta katson tähtiä ajattelen mitä tulee ajatella menen takaisin korsto makaa oveni edessä herätän sen poltamme röökit hakkaan joskus kavereitanikin se tunnustaa kaivan taskustani muutaman ryynin se heittää ne kitaansa irvistää mä lähen nyt tuu käymään joskus nyökkään hissin pellit paukkuvat iskuista hän on matkalla helvettiinsä aukaisen oven omaani. ps. kiitokset ensimmäisen runoni kommentoijille. luin korvat höröllä!

Ylläpidon palaute

 
Eine kleine nachtmusik 2013-03-30 11:38:24 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    March 30, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei Autiotalon seinäruusu!

Melko erikoisen runon olet kirjoittanut! :D
Erityisesti nimi oli hitusen outo. En oikein ymmärtänyt sitä.

Minun on runoja todella vaikea arvostella, enkä googlestakaan löytänyt kunnon ohjetta.

Mietin koko runon ajan, oliko päähenkilö mies vai nainen ja kallistuin hitusen naisen suuntaan. Se olisi kenties voinut olla hitusen selkeämpää.

Pidin runon tunnelmasta! Se ilmeisesti onkin yksi runon tärkeimmistä tekijöistä. Runojen jännittävyys liekin juuri siinä, että ne jättävät todella paljon lukijan vastuulle. Tässä olit onnistunut mainiosti!

Tietty "inhoittavuus" oli myös läsnä. Oletan, että pyrit myös siihen. Miljöö tuntuu hieman "jakomäkiläiseltä" ja nuhjuiselta :D Viinaa, keittiöveitsiä ja väkivaltaa.

Ilmeisesti runoihin kuuluu se, että kaikki äidinkielelliset asiat, kuten isot alkukirjaimet ja pilkut huljautetaan pöntöstä alas.

En oikein osaa muuta sanoa, kun että oli todella viihdyttävä lukea runoasi! Se eteni sujuvasti ja tarinaa (ajatusta) oli helppo seurata!

Kiitos paljon!!! :D

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Eine kleine nachtmusik 2013-03-15 08:20:03 Naispaholainen
Arvosana 
 
3.5
Naispaholainen Arvostellut: Naispaholainen    March 15, 2013
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Runoon on sekoitettu ripaus kauhutarinoista tuttua, hyppysellinen lähiöelämää, nokare arkista kurjuutta. Kirjoitelma on viimeistelty Miranol-kuorrukkein ja suurin suomalaisin tuntein.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS