Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Tyttö unessa
QR-Code dieser Seite

Tyttö unessa Hot

Uneni otti paikkansa vanhassa kotitalossani keskisuomessa. Tilanteessa oli mukana ihmisiä, jotka rauhallisuudellaan osoittivat olevansa yhtä raakalaismaisia kuin minäkin. Pieni kaunis tyttö. Naisenalku istui hiekanruskeilla, ja mustilla raidoilla kuvioidulla sohvalla. ja hän halusi kuolla. Otin tylsän viidakkoveitsen, ja yritin sivaltaa tytön kädet irti siinä kuitenkaan onnistumatta. Otin kiinni hänestä valmiina viiltämään kurkun auki. Mutta tunsin haluja häntä kohtaan, ja sanoin.
"Jos kuolet tänään voit yhtä hyvin harrastaa seksiä kanssani." Menimme kellariin minä hänen perässä katsellen lyhyitä vihreitä shortseja, jotka olin valmis riisumaan häneltä. Mutta kellarissa näin veljeni makaamassa polvillaan kasvot lattiaa vasten. Palvomassa jotain, mitä minä en kyennyt näkemään. Ja suunnitelmani olivat pilalla, En saanut mitä himoitsin, eikä tyttö saanut kuolla. Vittu.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.0  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Tyttö unessa 2016-11-18 21:14:07 Vuorenhelmi
Arvosana 
 
0.5
Vuorenhelmi Arvostellut: Vuorenhelmi    November 18, 2016
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä on keskeneräinen tarinan suunnitelma, eikä aihekaan ole kovin kiinnostava vaan lähinnä outo, mutta kommentoin silti.

No miten olet ajatellut kehitellä tarinaa tästä eteenpäin? Nyt se kulminoituu tuohon vittuun, millä voi ollakin tarinan kannalta jokin oleellinen piilomerkitys.

Omituisessa tarinassasi on omituista, että henkilö haluaa irroittaa käden tylsällä veitsellä, kun on aika selvää, ettei se onnistu. Tarkoitus on siis satuttaa tyttöä, kiduttaa ja tappaa. Eipä ihme, että tämä tyttö haluaa kuolla, kun on tuollaisessa seurassa. Ilmeisesti tällaisille tarinoille on kirjoittajia ja lukijoita, mutta outo fiilis jäi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Tyttö unessa 2016-10-30 07:31:05 Lorenzia
Arvosana 
 
1.5
Lorenzia Arvostellut: Lorenzia    October 30, 2016
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tekstisi ei varsinaisesti ole novelli, se on kertomus unestasi. Siitä olisi varmasti saanut ihan hyvän tekstin, jos olisit muuttanut sen tarinamuotoon. Eli kertomisen sijaan olisit kuvannut tapahtumat ja tunteet tarkemmin tarinan "sisältä", ei ulkopuolelta kertoen.

Jos kokeilet joskus tämän tarinan kanssa uudestaan, niin odotan mielenkiinnolla :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS