Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Se on poissa
QR-Code dieser Seite

Se on poissa Hot

Jäinen kahvi tuntuu rauhoittavan pahalta rohtuneilla huulilla. Hän rakastaa istua lähes tyhjissä kahviloissa aamupäivisin. Se on yksi niistä harvoista hyvistä asioista, joita seurasi koulun keskeyttämisestä. On sekin etu, hän ajattelee, tyhjät kahvilat, joissa ei pian ole enää varaa eikä aikaa käydä.

"Olkaa hyvä", nuori, harjoittelijalta vaikuttava tarjoilija tuo hänelle hymyillen uuden kahvin. Nainen on kaunis ja suloinen. Sellainen, jonka numeroa hän pyytäisi, ellei tilanne olisi se, mikä se on. Bling. Puhelin kilahtaa. Viesti on "Kullalta". Syyllisyys punertaa hänen poskiaan hiukan. Hänen ei pitäisi ajatella toisia naisia. Rakastan Inaa, hän uskottelee itselleen ja tarttuu pöydällä makaavaan puhelimeensa.

"Tein sen. Se on nyt poissa", viestissä lukee. Hän ei aluksi ymmärrä. Mikä on poissa? Hän katsoo ulos ikkunasta Hämeenpuistoon. Jalkakäytävällä kulkee vähän alle kolmikymppisen näköinen nainen kahden taaperon kanssa. Silloin se iskee häneen. Inan lääkärikäynti. Se on poissa. Hänen lapsensa on poissa. Epätoivo iskee häneen lamauttavasti. Hän puristaa kätensä nyrkkiin. Kynnet painavat ihoa polttavasti. Kyynel valuu poskelle tiukasti suljettujen silmien lomasta. Ja lapset nauravat ulkona.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Se on poissa 2017-04-12 20:50:21 Hanna
Arvosana 
 
3.0
Hanna Arvostellut: Hanna    April 12, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kaunis ja pysäyttävä tarina! Loppu on yllätys lukijalle, mikä on aina hyvä. Jos jotain rakentavaa palautetta antaisin, niin kuvailu voisi olla hieman monipuolisempaa ja joitain sanavalintoja voisi ehkä hioa. Mutta kokonaisuutena pidin!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS