Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Mopopoika
QR-Code dieser Seite

Mopopoika Hot

Menin tapaamaan ystäväni muita kavereita ensimmäistä kertaa. Porukan ikähaarukka oli noin 15-18, tyttöjä ja poikia. Kaikki olivat mopoilla taikka kevareilla matkassa. Vanhimmilla oli jopa moottoripyörät. Kaikki olivat mukavia, mutta eräs kiinnitti huomioni erityisesti. 17-vuotias poika, joka kertoi nimekseen Ville. Mustat hiukset ja hieman violettiin vivahtavat silmät, jotka tuikahtivat iloisesti kun tervehdimme rystyslyönnillä. Ehkä hän oli hämmentynyt siitä että tyttö tervehti siten, en tiedä.

Juttelimme paljon. Hän istui viereeni pienen yläasteen pihassa olevalla penkille. Ystäväni sai idean mennä leirintäalueelle; sytytettäisiin nuotio. Kaikki olivat innoissaan, osa lähti hakemaan syömistä kun muut lähtivät leirintäalueelle. Ville ajoi ihan takanani, enkä ihme kyllä tuntenut esittämisen halua skootterillani. Hänen seurassaan oli niin rentoa.

Nuotion loimussa kaikki istuivat ringissä; juttelivat ja söivät makkaraa. Juttelin Villen kanssa pitkälle yöhön, vanhempani olivat varmasti jo nukkumassa.
-Sulla on tossa jotain, Ville sanoi ja kurotti päätään minua kohti, ja suuteli ketsuppipisaran huuliltani. Olin hieman hämmentynyt, pitikö hän oikeasti minusta?
-Tule, hän sanoi ja veti minut puun taake painaen minut sitä vasten. Tuijotimme toisiamme silmiin ja vähät välitimme muiden ivallisista kommenteista. Sitten hän teki sen taas; hän suuteli minua. Pitkään ja intohimoisesti. Suutelimme ainakin kymmenen minuttia, kunnes hänen puhelimensa soi. Hänen täytyi lähteä.
-Hei hei, kaunotar. Älä koskaan muutu, hän sanoi suuteli minua vielä kerran.

Kotona olin ihan pilvissä. En kyennyt unohtamaan sitä yötä. Etsin häntä Facebookista, mutta en löytänyt. Seuraavan kerran kun tapasimme porukalla, eräs Villen kaveri sanoi tämän olleen hänen serkkunsa ja vain käymässä. Silloin maailmani sortui.

En ole koskaan sen jälkeen tuntenut mitään ketään kohtaan, en ole suudellut ketään. Odotan vain, että hän vielä palaisi. Olen yhteyksissä hänen serkkunsa kanssa siltä varalta että hän palaisi. Ei hän minua viiden vuoden jälkeen muistaisi varmaankaan, mutta... minulla ei ole vaihtoehtoa. Rakastan häntä.

Ylläpidon palaute

 
Mopopoika 2013-08-27 09:03:26 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 27, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei taas ircci98!

Kirjoituksesi on sujuvaa, eikä kirjoitusvirheitä ole juurikaan. Se tekee novellista miellyttävän lukea! Koin kuitenkin, että tarina jäi hieman pinnalliseksi, eli hieman enemmän taustoja, syvyyttä ja faktaa henkilöistä olisin kaivannut.

Kirjoitat: "Hän istui viereeni pienen yläasteen pihassa olevalla penkille. Ystäväni sai idean mennä leirintäalueelle;...".
Mielestäni tässä hyppää liian nopeasti asiasta toiseen. Odotin hieman, että olisit kertonut koulunpihalla tapahtuvasta enemmän, jotain syvempää taustatarinaa tai keskustelua...jotain mukavaa :D
Esimerkiksi: "Puhuimme Villen koirasta, pienestä valkoisesta terrieristä, joka oli repinyt reikiä Villen sukkiin. Ville puhui, ja minä katselin. Katselin palaen halusta ottaa häntä kädestä kiinni, palaen halusta suudella.".
No ei nyt ollut ehkä paras esimerkki, mutta toivottavasti sait kiinni siitä mitä ajoin takaa.

Suutelukohtaus oli mainio! Todella kaunis! Mielestäni myös loppu, joka ei ole kenties onnellinen, sopi luomaasi tunnelmaan erinomaisesti!

Sinä olet hyvä kirjoittamaan romanttisia tarinoita! :D

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
4.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Mopopoika 2013-08-07 19:23:13 Lady Oscar
Arvosana 
 
4.0
Lady Oscar Arvostellut: Lady Oscar    August 07, 2013
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mulla on aina ollu joku viiden minuutin tottumisaika suutelukohtiin, vaikka ne on mu lempikohtauksia tarinoissa :D tässä mulla ei tullu kertaakaan semmosta "take it easy"-kohtausta, vaan luin tän monta kertaa läpi. Ihan mahtava! Pari kliseistä lausetta oli joukkoon sujahtanu, mutta kokonaisuudessaan sai mut lukemaan tän ainakin kolme kertaa läpi :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS