Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Vaaleanpunainen
QR-Code dieser Seite

Vaaleanpunainen Hot

Mikä pitää minut hengissä?
Muistot.

On lauantai-ilta, istun jalat ristissä sängyllä ja kirjoitan. En mitään erityistä, lauseita vain.
Ulkona ukkostaa, mutten pelkää. Ukkonen on aina ollut mielestäni kaunis.
Huokaisten asetan kirjan patjani alle.

Olisiko sittenkin pitänyt laittaa villapaita? Ehkä mustat farkut? Laittaa hiukset kiinni? Hermoilen koko matkan luoksesi. Kutsuit minut luoksesi katsomaan elokuvaa, olen otettu siitä. Onnellinen myös, olenhan katsellut sinua jo jonkin aikaa.
Ovikello soi pelottavan lujaa, ja kuulen askelesi kaikuvan portaissa. Avatessasi oven kasvoillesi leviää hymy. Annan sen levitä omillenikin.

Johdatat minut huoneeseesi. Kysyt, tahtoisinko jotain. Vain sinut, sanon mielessäni. Ääneen kuitenkin vastaan kieltävästi.
Istuudumme sänkysi laidalle, laitat elokuvan pyörimään. En tiedä elokuvan nimeä tai juonta, ei sen puoleen että pystyisin siihen keskittymään.

Elokuvan puolessa välissä hivutat kättäsi kohti omaani. Sydän jyskyttäen siirrän käteni sinun kätesi päälle. Katseemme kohtaavat, ja rentoudun oitis. Toinen kätesi siirtyy hivelemään poskeani, en osaa tehdä muuta kuin yrittää hengittää. Siirryn lähemmäs sinua, ja nojaudun kainaloosi. Nostat leukaani, ja suutelet minua. Huulesi ovat yllättäen epävarmat, mutta valan niihin rohkeutta vastaamalla suudelmaan. Tämä ei ole mikään pikainen suukko, tämä on rakkauden tunnustus. Silmät suljettuina annan käteni kiertyä ympärillesi halaukseen. Tahdon jäädä tähän ikuisesti.

Makaan sängyllä kirja rintani päällä, ja tuijottelen kattoa. Haistan tuoksusi, tunnen kätesi.
Mutten näe sinua.


Itselleni tuli tästä novellista sellainen vaaleanpunainen fiilis, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Siksi otsikkokin on nimelktään vaaleanpunainen. :) Olen saanut aiemmin palautetta liioista yksityiskohdista, ja se on jäänyt jyskyttämään takaraivooni. Tähän yritin saada tunnetta peliin, en kuitenkaan niin näkyvästi. Kiitän kommenteista ja arvosteluista! :)

Ylläpidon palaute

 
Vaaleanpunainen 2013-12-11 20:48:39 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    December 11, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka ircci98!

Mielestäni tämä on yksi parhaita kirjoituksiasi! Arvosana jäi kuitenkin vain neloseen, sillä mielestäni olisit hieman voinut pitkittää tarinaa.


En keksi juurikaan huonoa sanottavaa tai kritiikkiä. Muutama pikku juttu.
Kerroit kuinka kaunis ukkonen oli aina päähenkilön mielestä ollut. Miksi? Jyrinä, voima, salamat vai mikä? Saattaa olla että tuo tieto ei ole täysin akuutti, mutta tuossa oli hyvä keino lisätä hahmoon syvyyttä. Esimerkiksi "Salamoiden kirkkaudessa on jotain, joka sai minut tuntemaan itseni suunnattoman pieneksi ja heikoksi.".
Tai jotain siihen tyyliin.

Olet osannut todella hyvin käyttää pilkkuja, juuri oikeissa kohdin!
Kirjoitat: "Nostat leukaani, ja suutelet minua.".
Tämä on ainoa kohta jossa pilkutus on mennyt pieleen. Noin lyhyttä virkettä ei välttämättä tarvitse pilkuttaa, eikä pilkku oikein rytmitäkkään lukemista kivasti. Annan pari vaihtoehtoa.
Ajatus 1, "Nostat leukaani ja suutelet minua.".
Ajatus 2, "Nostat leukaani, suutelet minua.".
Ajatus 3 (lauseenvastikkeella), "Suutelet minua nostaen kevyesti leukaani.".

Lisäksi välttäisin Sinuna täytesanoja kuten "yllättäen", joka tavallaan syö kauniin kohtauksen tunnelmaa.

En ymmärrä tuota vaalenapunaista :D
Koen että olet onnistunut erinomaisesti! Ei todella ole liikaa yksityiskohtia, eikä niitäkään kannata liikaa vältellä (vrt. salamaesimerkki).
Tunnetta kuitenkin piisaa! Ja lämmintä, juuri sopivaa tunnelmaa! Erinomaista työtä!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
21
Report this review
 

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS