Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Ilon kyynel
QR-Code dieser Seite

Ilon kyynel Hot

Vaaleat hiukset peittävät hartioita. Silmälasien sangat kiertävät silmiä. Pupillit tuijottavat eteenpäin, katseessa on jotain erikoista. Rakkautta? Lempeä? Hyväntahtoisuutta? Jotain lämmintä.

Tyttö asettaa kätensä ympärilleni, ja halaa tiukasti. Sydämen pamppailu tuntuu vasten rintaa. Enää en ole yksin. Yksin tässä maailmassa, ilman suuntaa, se on nyt mennyttä. Minulla on tämä vaaleahiuksinen tyttö, ja häntä minä rakastan enemmän, kuin mitään muuta. Hänelle minä tahdon näyttää, mitä kaikkea hyvää elämä voisi tuoda tullessaan. Meille, juuri meille. Meidän elämänpolkumme täyttyisi onnesta, naurusta, ilonkyynelistä. Olisimme yhdessä, taistelisimme ruusun piikkien läpi tiemme valoon, jotenkin hyvin ritarillisesti ja kliseisesti. Näin se menisi.

Äkkiä silmänurkastani vierähtää kyynel poskelleni. Kostea, suolainen kyynel, joka valuu alas ja matkaa tiensä tytön kullanvaaleisiin hiuksiin saakka. Ilonkyynel, se se on. Minä olen onnellinen. Hänen kanssaan.

Ylläpidon palaute

 
Ilon kyynel 2014-06-23 12:22:11 Alapo80
Arvosana 
 
3.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    June 23, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moi huhtikuu!

Kaunista!

Mieti lauserakenne, jotta et kirjoita turhaa, vaikka pienellä toistolla haluatkin painottaa tiettyjä seikkoja. Esimerkiksi kohta jossa kerrot että enää ei olla yksin. Enää en ole yksin tässä maailmassa, ilman suuntaa. Se on nyt mennyttä.
Eli yksin toisto pois, ja mielestäni mennyttä sopii paremmin omaksi lauseeksi.

Kirjoitat -isi muodossa paljon. Menisi, olisimme, täyttyisi jne. Oliko tähän joku syy? Tuosta saa vaikutelman että kohta jokin menee huonosti.

Mielllyttävä ja helppolukuinen novelli! Pituutta olisi voinut olla hivenen enemmän.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS