Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Sisältä kaunis
QR-Code dieser Seite

Sisältä kaunis Hot

Kaunis huulipuna koristaa kasvojasi. Kirkas, mutta hempeä. Puna värjää täyteläiset huulesi oikein mainiosti, olet kasvoiltasi täydellinen, kuin jumalatar.

Silmät ummessa nuuhkaiset mustaa kahvia, ja annat sen hajuaistia hivelevän tuoksun kulkeutua läpi suloisten sieraintesi. Istun lumoutuneena edessäsi, tuijottaen sinua ahnaasti, mutta lempeästi.

Odotan sinun sanovan jotain. Minä itse en uskalla avata keskustelua. Olen liian jännittynyt sinun läsnäolostasi tässä huoneessa, minun seurassani. En saata aavistaa, että sinäkin voisit olla hermostunut. Olen ikuisuuden kuvitellut jumalaisten naisten olevan kylmiä ja kireitä, ei ollenkaan lähestyttäviä, saati treffeille suostuvia. Hieron kämmeniäni samettihousuihini, ne hikoavat ikävästi. En tilannut itselleni mitään, sillä minulla ei ollut rahaa kuin yhteen kahviin, ja sen minä tarjosin sinulle.

Kirkas huulipunasi värjää luonnonvalkoisen kupin reunan. Siemaiset varovaisesti kahvia, ja päästät tyytyväisen äännähdyksen. Sellaisen suloisen, niin kuin sinäkin. Voisin yhdistää äännähdyksen myös makuuhuoneeseen, mutta saattaisit pitää minua varsin perverssinä, joten pidän mielikuvani aisoissa. Ainakin siihen saakka, kunnes tapaamisemme on ohitse. Toivottavasti ei vielä pitkään aikaan.

Juotuasi kahvin, ja minun pakaroideni kipeydyttyä istumisesta, sinä poistut. Poistut sanomatta sanaakaan. Jätät jälkeesi vain huulipunalla koristellun, valkean kahvikupin, ja minut hölmistyneenä tuijottamaan perääsi. Emme vaihtaneet sanaakaan koko treffiemme aikana, en saanut sinulta myötätuntoa, en kiitosta, en suudelmaa. Minä olin oikeassa – kauniit naiset kirkkaine huulipunineen, ja täydellisine, jumalaisine kasvoineen ovat kylmiä, tunteettomia paskiaisia. Tästä lähin minä pitäydyn homssuisissa kotiäideissä, jotka eivät panosta ulkonäköön.

Pyydän nurkassa istuvalta, silmälasipäiseltä naiselta muutaman lantin, ja ostan itselleni kahvin. Nainen oli ystävällinen, ja sinä hetkenä hän näyttää kaksin verroin kauniimmalta, kuin sinä. Vaihdamme numeroita, tapailemme, ja menemme lopulta naimisiin. Kun on sisältä kaunis, ulkomuotokin lopulta valloittaa kanssaihmiset. Sinä et ollut sisältä kaunis, minä vihaan sinua.

Ylläpidon palaute

 
Sisältä kaunis 2014-06-23 12:48:10 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    June 23, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka huhtikuu! ...taas :)

Jännittävä alku. Ei tiennyt yhtään mihin tarina tulisi johtamaan! Mielenkiinto heräsi ja niin täytyy ollakin!

Onko ahnaasti synonyymi ankaralle? Niin ajattelinkin, eli mutta viittaa aina johonkin muuhun kuin siihen mitä olet ensin kirjoitranut. Eli mukava mutta tyhmä, rohkea mutta pelkuri jne. Ehkä en käyttäisi tuossa mutta sanaa ollenkaan. Kenties tuijottaen sinua ahnaasti, himoiten.

Olipa yllättävä käänne! Melkoista! Odotin että nainen olisi palannut mutta ei! Todella yllättävää! Hyvä! :)

Kenties hieman taustaa missä nainen suostui treffeille, ja kuinka oli rohkeutta pyytää. Jäi taustahieman avoimeksi.

Kiitos erityisesti yllättävästä lopusta!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Sisältä kaunis 2014-09-01 17:18:42 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    September 01, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Neljä ensimmäistä kappaletta olivat hyviä, mutta jotenkin homma riistäytyi käsistä sen jälkeen. Nuo kaikki hohdokkaat ja himoitsevat tunteet ja sanat muuttuivat muutamassa sekunnissa suoraan tulikuumasta jääkylmään. Päähenkilö jäi myös aivan selvästi vuosiksi vielä kiinni tähän alkuperäiseen naiseen, koska jaksaa vihata ja muistuttaa itseään siitä vihasta vielä naimisiinmenonkin jälkeen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS