Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet Pokeria ja paljasta pintaa
QR-Code dieser Seite

Pokeria ja paljasta pintaa Hot

Tulipa huono käsi, näillä korteilla ei voiteta, vai pitäisikö bluffata? Muut pelaavat kyllä ekaa kertaa, voisin luoda omatkin säännöt. 

Voitto! Korttieni yhteenlaskettu summa oli pienin.

Hyvän pelin jälkeen, voin rentoutua laittamalla television päälle. Mainoksia. Eräs hiustuote mainos kertoo kuinka onnellisia nämä naiset ovat kirmatessaan bikineissä rannalla kiiltävine hiuksineen. Varmasti vapauttavaa ja kivaa, vieläpä noin isolla porukalla. Käyttävätköhän kaikki samaa merkkiä, kun jokaisen hiukset näyttävät noin elinvoimaisilta? Itse tosin käytän vain kampaamon laatumerkkejä, tämä tuote ei kuulemani mukaan ole kovin hyvä. Seuraavaksi muutama tylsempi mainos ja alastomat selviytyjät jatkuu. Pettymyksekseni huomasin jakson uusinnaksi viime lauantailta. Ei kovin hyvä jakso, ehkä teen jotain muuta.

Päädyin selaamaan urheilulehteä. Toimittajan alkutekstit, skippaan ne aina. Seuraavaksi pitkä juttu Selänteen urasta, mielenkiintoista, mutta luen pikaisesti vain tekstistä irrotetut katkelmat, joita toimittaja oli halunnut painottaa jutussaan. Seuraavaksi sivun kokoinen mainos Christiano Ronaldosta. Siinä vasta urheilija, ilmeisesti Chrisu mainostaa boksereitaan. Oikeastaan mainostettavasta tuotteesta on vaikea erehtyä, koska hänellä ei ole mitään muuta päällä. Mutta kuulin kaveriltani että kyseiset bokserit eivät ole mukavaa materiaalia.

Urheilulehdestä sainkin valtavan motivaation! On jo helmikuu ja kesäkuntoon pitäisi päästä! Lähden salille. En halua että kesällä minua piiritetään rannalla valaanrasvan toivossa. 

Lisäksi haluan näyttää samalta kuin Chrisu. Sali on lähes täynnä. Tyttöjen jumppa alkaa juuri, eipä näytä ihan samanlaiselta kuin hiustuotteen mainoksessa. Ei tosin miesten penkkipunnerrus ringissäkään näytä olevan yhtään Chrisun veroista. 

Tehtyäni salitreenini, palasin kotiini ja suihkun jälkeen kaaduin sohvalle. Joskus mietin syvällisiä, nyt mietin tätä päivää. Mietin niitä mainoksia ja sitä uusintaa alastomista selviytyjistä. Mietin kuinka tylsiä mainokset olivat ennen. Tai jotkut olivat ihan hauskoja, mutta ei niissä ollut näin valovoimaisia ihmisiä.

Sitten mietin aikaisempaa pokeri peliä, jossa olin hieman sorvannut sääntöjä. En usko että kukaan pahastuu jos saa selville. Sitten tajusin hauskan yhtälön, niin hiustuotteet kuin ne bokseritkin saatiin näyttämään aika hyvältä, vaikka tiedän että tuotteet ovat vain keskinkertaisia. 

Tajusin että jollain tuli vain keskinkertaiset kortit, mutta onnistui sorvaamaan uudet säännöt, niin että voitti. 

Se sääntö on helppo; laita mainokseen paljasta pintaa, hanki normaalia paremman näköinen ihminen, muokkaa siitä vielä parempi ja saa asiakas tuntemaan itsensä huonommaksi. Tarjoat kuitenkin asiakkaallesi jotain siitä mitä ihailtavassa mainoksessasi on, kohtuullista korvausta vastaan, tietenkin. 

Ehkä käyn vielä iltalenkillä. Peilikuva näyttää epämiellyttävälle. Ja onhan lenkkeilystä hyötyä kropallenikin.

Ylläpidon palaute

 
Pokeria ja paljasta pintaa 2015-03-26 09:50:57 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    March 26, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka taas Tapani!

Jännä tapa käsitellä nykymaailman pinnallisuutta ja ajatuksia. Uskon, että pohdintasi osuu oikeaan monen kohdalla.
En oikein ymmärtänyt tuota uusien sääntöjen luomista. Oliko siinä kyse bluffauksesta vai jostain muusta? Vai viittasitko, että elämässä muutoinkin on uudet säännöt? Salilla huonolta näyttäviä ihmisiä ja mainoksissa näiden vastakohtia.
Hmm...nyt jumituin miettimään :D

Kenties tässä oli jokin suurempikin filosofia, mutta se piiloutui minulta.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.0  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Pokeria ja paljasta pintaa 2015-03-30 17:26:42 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    March 30, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Olen Jästipään kanssa samaa mieltä, että kerrontatyyli hämärtää viestiä. Kirjoitusvirheet häiritsivät tekstin uskottavuutta aika roimalla kädellä. Olihan tässä tekstissä ideakin, mutta en ole varma oliko se nyt kovinkaan valovoimainen... Mutta ihan mielenkiinnolla tätä luki.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Pokeria ja paljasta pintaa 2015-03-10 19:03:16 Jästipää
Arvosana 
 
3.5
Jästipää Arvostellut: Jästipää    March 10, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mielenkiintoinen teksti. Hyvin kirjoitettu, joskin mukaan oli jäänyt muutamia oikeinkirjoitus- ja kielioppivirheitä eli oikolukua kannattaa harrastaa vielä tälle tekstille. Mielipidekirjoitukseksi tämä oli ehkä epätavanomaisessa formaatissa, koska se on kirjoitettu proosamaisena monologina jossa kuvataan miehen päivän askareita. Mielipide tulee kyllä kuitenkin esille tässä, joten siinä mielessä ei mitään ongelmaa. Jos kuitenkin ihan puhtaasti ajattelee tätä mielipiteen esittämisen kannalta, niin ehkä tuo kerrontatyyli hieman hämärtää viestiä? Joka tapauksessa sisällöllisesti tähän oli ainakin minun helppo samaistua. Varsin mainio teksti kaiken kaikkiaan.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS