Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet Jotain hämärää täällä?
QR-Code dieser Seite

Jotain hämärää täällä? Hot

Siis ihmettelen vain että mitä täällä tapahtuu..jotain outoa kuitenkin. Miten voi olla mahdollista että esim yhtä minun juttua on muka lokin mukaan käynyt katsomassa 369 kertaa joku? Ja vain yksi kommentti. Tiedän että itse olen käynyt noin viisi 5 kertaa miettimässä että mitä tein väärin ja miten olisin voinut tehdä paremmin. Eli muka noin 360 muuta lukijaa käynyt, ja ei yhtään kommenttia? Tuolla keskustelu osastolla ryssät oli trollannu aika paljon..oisko täällä sama juttu? Vai mikä saatana ihmisiä vaivaa jos ei voi edes paria sanaa laittaa että " en tykänny"...." ihan ok".... "paskaa"... Tai jotain...

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 3 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
5.0  (3)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Jotain hämärää täällä? 2018-04-11 10:54:32 KimiK
Arvosana 
 
5.0
KimiK Arvostellut: KimiK    April 11, 2018
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Joku ylläpidon botti, että tulis fiilis että on enemmänkin lukioita kun ne muutamat samat.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Jotain hämärää täällä? 2018-04-01 09:09:44 TarraLeguaani
Arvosana 
 
N/A
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    April 01, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Näissä klikkauksissa kannattaa huomioida pari asiaa:
1. Monet 'käyvät kääntymässä' tekstin puolella, eli pohtivat otsikon perusteella, että teksti on jostain syystä mielenkiintoinen, mutta päättävät sitten olla lukematta sitä joko kokonaan tai vain vähän alkua. Syitä tähän on mm. liian pitkä teksti, liian lyhyt teksti, huono alku, liikaa kirjoitusvirheitä heti alussa tai teksti on saanut huonoja arvosanoja. Mielestäni arvostelua tai arvosanaa ei voi antaa, ellei ole lukenut koko novellia.
2. Joskus ihmiset vain haluavat lukea inspiroivia tai hyviä tarinoita, näitä metsästetään sitten hyvän otsikon tai hyvien arvosanojen perusteella, eikä tarkoitus todellakaan ole edistää kirjoittajan taitoja tai omiaan.
3. Samat kirjoittajat. Jos samalta nimimerkiltä tulee liian tiheään lyhyessä aikavälissä kirjoitelmia, alkaa lukija hyppiä niiden yli, kun on ensin lukenut tältä henkilöltä jo monta tekstiä. Mielestäni tämän paikan tarkoitus on saada kirjoittajassa kehitystä aikaan, ja alkaa tuntua, että jos sama henkilö postaa monta kirjoitusta päivässä tai edes pari viikossa, ei tätä kehitystä ole varmasti ehtinyt tapahtua niin paljon, että se välttämättä edes näkyisi vielä. Tänne ei kannata laittaa kaikkea, mitä on saanut aikaan, vaan ehkä ne parhaimpansa tai ne, mistä tosissaan tarvitsee kehitysideoita tai palautetta. Ja moni ei tunnu myöskään uskovan sitä palautetta, vaan jatketaan ihan samalla tavalla seuraavissakin kirjoituksissa. Nyt kannataa asettaa laatu määrää ennen!
4. Liian monta osaa tai lukua. Klikkimääristä jo näkee, että ne vähenevät sitä mukaa, kuinka mones osa on menossa. Iso osa myös täällä olevista jatkuvista tarinoista sopisi kokonaan siihen yhteen postaukseen, ei ripoteltu viiteen lukuun, joista jokaisessa kaksi kappaletta.
5. Sama teksti korjattuna tai paranneltuna ei kerää paljoakaan lukijoita.
6. Palautetta ei arvosteta. Tuntuu siltä, että kaikista palautteiden saajista vain 5% käy lukemassa saamansa palautteen ja painaa sitten sitä peukkua tai vastaa palautteeseen jotain. Useampikin saattaa lukea saamansa arvostelun, mutta ei jätä mitään merkkiä siitä, että se on huomiotu. Eli monesta tuntuu turhalta työltä koko palautteen anto. Ja sitten on se hyvin minimaalinen porukka, joka kokee kaiken arvostelun hyökkäyksenä ja ilkeämielisyytenä, vaikka kuka tahansa sivullinen näkee palautteesta, ettei se sitä ole. Tänne ei tulla keräämään vain kehuja.
7. Liikaa tekstejä. Täällä on vuosien kaikki kirjoitukset, ja kun vain ylläpito voi poistaa niitä, homma on aika tahmeaa ja vaikeaa. En sano, että asiat olisi paremmin, jos kirjoittaja voisi itse niitä poistella, vaan sanon, että täällä on liikaa tekstejä. Tähän valtavaan tekstivyöryyn vaikuttaa myös kaikki lisäosat ja -luvut, jotka olisi voinut alun perin sysätä siihen yhteen tekstiin, eikä tehdä jokaisesta omaa postausta. Myös 'harkitsemattomia' kirjoitelmia on pilvin pimein, eli kirjoitetaan teksti suoraan päästä tänne. Teksti tulisi ensin laatia omalle koneelle, muokata, muokata, muokata, tarkistaa, tarkistaa ja tarkistaa ennen kuin sen lisää tänne arvosteltavaksi. Tämän minäkin olen oppinut vain kirjoittamalla ja saamistani palautteista.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
50
Report this review
Jotain hämärää täällä? 2018-03-30 08:34:26 Kirja * hiiri
Arvosana 
 
5.0
Kirja * hiiri Arvostellut: Kirja * hiiri    March 30, 2018
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Joo itsekkin olen huomannut että joitain tarinoitani on luettu esimerkiksi kahdeksankymmentä kertaa eikä yhtään kommenttia ja olisihan se mukava edes pari kommenttia saada että tietää mitä ihmisten mielestä voisi parantaa ja onko tarina hyvä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
40
Report this review
Jotain hämärää täällä? 2018-03-26 10:17:29 Arska
Arvosana 
 
5.0
Arska Arvostellut: Arska    March 26, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Siis näin se täällä menee. Kommentointi, eli palautteen antaminen on sen verta vaikee taiteenlaji, ettei siihen tunnu monen näppis taipuvan.
Täällä paikallisissa oloissa on oikeastaan hyvä saavutus, kun saa yhden kommentin kirjoitukselleen.

Saattaa alkuun tuntua hieman turhauttavalta kommenttien vähyys, mutta siihen tottuu kyllä.

Itse kirjoittelen vain oppiakseni paremmin ilmaisemaan itseäni ja oppiakseni tekemään kirjallisen itseilmaisuni siedettävässä muodossa. Olen päättänyt helpottaa palautteen antamisen taakkaa omalta osaltani vetämällä sivustolta vanhimpia tekstejäni.

Onhan ilmiselvää se, että mitä useampi kirjoitus sivustolla odottaa kommentteja, sitä harvempi niitä osakseen saa.

Pahoitteluni siitä, että olen syyllistynyt itsekin tuohon tekstien lukemiseen ja kuitenkin jättänyt kommentoimatta.

Tuo liki neljänsadan lukukerran antama yksi kommentointi ei siis ole mitenkään tavatonta. Itselläni taisi olla joku jossa oli ainakin kolminkertainen määrä kilkkauksia ja siitä oli selvitty parilla kommentilla. Kiitos toisesta.

Arska

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
40
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS