Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet Montako ihmistä tällä sivustolla varsinaisesti on?
QR-Code dieser Seite

Montako ihmistä tällä sivustolla varsinaisesti on? Hot

Itse jonkin aikaa sitten opin sen että tarinoiden tiedoissa näkyy myös lukukerrat, ja sitten aloin miettiä tätä: Joissain tarinoissa on jopa 300 lukukertaa mutta harvoin näen kymmentäkään kommenttia, jota mietin sitä montako ihmistä tällä sivustolla varsinaisesti on.
Eli ovatko ihmiset käyneet samassa kirjoituksessa monta kertaa vai onko täällä useita ihmisiä jotka eivät kommentoi. Eli kysyn onko ylläpidolla tästä mitään tietoa.
Ja itselleni kelpaisi omiin tarinoihin edes tähdet jotta tietää mitä tekstistä ollaan mieltä vaikkei kukaan erikoisemmin kommentoisikaan.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
5.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Montako ihmistä tällä sivustolla varsinaisesti on? 2018-03-31 09:03:51 Arska
Arvosana 
 
5.0
Arska Arvostellut: Arska    March 31, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

No, eipä ole tullut pohdittua, kuinka monta meitä täällä on.

Enempi tai vähempi aktiivisia on kylä melko mukavasti, mutta pohdintasi liittyy pikemminkin siihen, ettei kirjoitetulle tekstille tule palautetta toivotussa määrin.

Ylläpito on kyllä luvannut antaa palauteensa forumille jätetyille teksteille ja vaikka tuo palaute on joskus pitkässä varressa, niin parhaansa siellä varmasti tehdään. Rajalliset ovat ylläpidon voimavarat.

Paremmat mahdollisuudet ovat meillä tänne kirjoittavilla lienee myös palautetekstin laatimiseen. Syy siihen, ettei tuohon kovin mittavasti ryhdytä voi olla siinä, että koetaan oma kyky laatia riittävällä näkemyksellä ja osaamisella arviointi toisten kirjoituksille.
Koen itsekin olevani kieliopillisilta valmiuksiltani siinä määrin rajallinen, etten voi lähteä neuvomaan puhtaampaan tai kerronnallisesti toimivampaan ilmaisumuotoon.

Kommentin voi toki laatia myös niille näkemyksille, joita luettu kertomus mielikuviksi nostaa. Toivottavasti palautteen antaminen alkaisi viriämään aktiivisemmin. Uskon jokaisen kirjoittajan ilahtuvan ja saavan uutta motivaatiota harastukseensa annetun palautteen myötä.

Syitä palautteen antamisen niukkuuteen on varmasti yhtä monta, kuin on niitä, jotka sen jättävät antamatta, mutta jokaiselta varmasti löytyy muutama sana ja oma näkemys arvioinniksi.

Oletetaan niin että, jos itse aktivoituu, niin myös muita lähtee mukaan ja näin omatkin tekstit saavat enemmän huomiota. Kaikki hyötyvät.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
40
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS