Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Viettelys
QR-Code dieser Seite

Viettelys Hot

Emännyydellä on ollut aikaa ihmetellä tätä maailman menoa ja mihin kaikkeen se vielä johtaakaan.
Kuinka uusavuttomia paapotaan ja elämä tehdään niin helpoksi että enään ei tarvitse edes ojentaa kättään keittokirjaakaan kohti jotta mahansa saa täytettyä "maittavalla" aterialla saatikka jottain sen eteen tehdä.
On lihapullat valmiiksi paistettu samaten murekkeet, letutkin on paistettu hyvä jottei hillotkin sipastu valmiiksi jotta perheen avuttomat saavat ne mättää suihinsa.

Nyt emännyys on enemmänkin miettinyt noita kauneuteen ja ehostamiseen liittyviä asioita.
Kasvata nyt ripsesi tuuheaksi ja pitkiksi tällä uutteella!
Katumusta et koe mutta tuskin ripesikään kauaa silmilläsi pysyy kun tätä mahtavaa uutetta alat epätoivon vimmalla itteesi mättämään!
Näitä mainoslauseita on niin monenlaisia ja me onnettomat tunarit niihin lankeamme.
Milloin tosiaan kasvatetaan ripsiä, milloin turvotetaan huuliamme että ne olisi pussailun kohteelle mahdollisimman pulleina ja houkuttelevina esillä...näilläkö me sitten ne miehet saadaan?
Ei oo emännyys vielä tekoripsiä itseensä tunkenut mutta nyt en uskalla edes mainita..ei koskaan kun kuitenkin oon niin hölmö ja teen jotain vastaavaa. Tunnen itseni varmaan jo liian hyvin?!

On itiimialueen pesuaineita, vaahtoja ja hajusteita..siinä mies polo saa varmasti astmakohtauksen kun nainen viehkosti edessään reitensä avaa!
Näin meitä akkapahoja viedään kun pässejä narussa ja langetaan jokaiseen mainokseen ja mätämme kroppamme täyteen mitä kummallisimpia uutteita ja mitä tekee suomalainen mies?
Kävelee naisensa ohitse, nuuhkaisee isolla nenällään, ei tokaise mitään ei käännä edes katsettaan naistaan kohti..suorittaa "tehtävänsä" jättäen naisen toimituksensa jäkeen yksin kaikkien tuoksujensa ja uutteidensa keskelle... .ja pyh sanon minä taidan lisätä hajusteita sinne ja tänne ja yritän saada edes sitä astmakohtausta aikaiseksi!!

Niin se tämäkin akkapaha lankesi moneen mainokseen...sanoisinko liian moneen? Tulisi vain joku joka kaiken tämän hömpötyksen huomaisi ja noteeraisi..saisi vaikka sen astmakohtauksen niin emännyyskin voisi sanoa saaneensa!

Ylläpidon palaute

 
Viettelys 2015-05-14 12:56:12 Alapo80
Arvosana 
 
2.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    May 14, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka Sari68!

Samaa palautetta, kuin aikaisemmissa lataamissasikin.

Kenties nimi olisi Viettelyksen sijaan voinut olla Lankeemus?

Kysyt lukijalta oletko langennut liian moneen. En ainakaan minä lukijana sitä yritä arvailla.

En tiedä, onko Sinun tarkoituksenasi kehittyä kirjoittajana vai vaan ladata jotain muiden luettavaksi. Voit toimia kuten tahdot, mutta kun jokaisessa lataamassasi tekstissä on sanat pilkku, lainausmerkki, kaksois- ja kolmoispilkku virheet, ja parissa vielä sulkeisia ja caps lockia, niin en jaksa niihin enää kovin tarkasti keskittyä.

Kiitos.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
30
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 3 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.0  (3)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Viettelys 2015-05-20 16:50:58 Arska
Arvosana 
 
3.0
Arska Arvostellut: Arska    May 20, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

On se todettava: sinulla on omintakeinen, ja persoonallinen tyyli kirjoitusta laatiessasi. Ehkä kaunokirjallisesti ajatellen novelli ei yllä puidenlatvoihin, ei ainakaan vielä. Tapasi käyttää kerronnassa kolmatta persoonamuotoa, on kyllä selkeästi yleisestä käytännöstä poikkeava, mutta löydät sillä humoristisen esittämistavan aiheeseen, ja oletan juuri sitä sinun tavoitelleenkin.
Voin tehdä virheen, mutta kannustan sinua jatkamaan omintakeista ilmaisutapaasi. Siinä on jotakin, mikä minua viehättää, ja uskon sen kehittyvän kirjoittamisen myötä. Kirjoitusasu selkeytyy kokemuksen myötä, ja toivon mukaan sisällöllinen rikkaus säilyy ja monipuolistuu.

Kyllä mielestäni kirjoittamisessa tulee ottaa myös huomioon ilmaisun viihteelliset arvot.

En itsekään osaa kieliopillisesti katsottuna oikeaa ilmaisutapaa, mutta pyrin ottamaan opikseni niitä ohjeita, joita tällä foorumilla jaetaan.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Viettelys 2015-05-17 12:39:18 Tuuli
Arvosana 
 
0.5
Tuuli Arvostellut: Tuuli    May 17, 2015
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Sinulla on paljon kerrottavaa.
Kirjoituksissasi esiintyvä emännyys ei mielestäni sovi kaunokirjallisuuteen, kuin ehkä kerran mainittuna. Mietipä, jos kirjoittaisit vaikka isästä niin silloin käyttäisit sanaa isyys. Tai miehestä- miehyys. Ymmärrän kyllä mitä ajat takaa,mutta silti..Lukaise vaikka tuo kohta joka alkaa sanoilla ei oo emännyys.Mitä se koko homma tarkoittaa?
Kirjoitat paljon ja nopeasti.Monet kohdat ovat sekavia ja vaikeasti ymmärrettävissä.
Jos lukisit kirjoituksesi läpi edes kerran,niin huomaisit itsekin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Viettelys 2015-05-14 14:58:31 Jästipää
Arvosana 
 
2.5
Jästipää Arvostellut: Jästipää    May 14, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Komppaan Alapoa, sama palaute tälle kuin edellisillekin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS