Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Humina
QR-Code dieser Seite

Humina Hot

Sellaiset syysaamut, täysin tavalliset, mutta kauniit, olivat parhaita. Ikkunasta ulos katsoessa saattoi nähdä, että punaisten vaahteranlehtien läpi kuultava aurinko lämmittäisi enää heikosti. Aurinko kutittelisi poskipäitä, härnäisi vähän, muttei kuitenkaan antaisi enää sitä lämpöä, mitä antoi tällä hetkellä maapallon toisella puolella asuville. Pyörätie olisi jäässä, senkin näki pelkästä auringosta. Ensilumi oli sentään sulanut, eikä tänään onneksi satanut.

Villapipo kutitti Helmin otsaa. Hän puhalsi ilmaan, hengitys huurusi. Oltiin pakkasen puolella. Varpaat jäätyivät lenkkareissa, talvikengät olivat liian pienet, eikä uusia vielä oltu ehditty käydä ostamassa. Me ollaan samaa tuhkaa, samaa kevyttä ilmaa, joten rauha nyt, tää maailma on vihaan kyllästynyt, Elli Haloo lauloi kuulokkeista ja tahditti tytön askeleita kohti koulua. Viimekesän oravanpoikanen juoksi kuin hengen hädässä Helmin edestä ja kiipesi tien toisella puolella kasvavan tammen oksalle. Se jäi siihen katsomaan vielä pitkäksi aikaa hänen peräänsä.

Tyttö astui sinne, missä yhdyskunnan tulevaisuus kasvaa, sinne mistä se saa juurensa; yläkouluun. Korvien tärykalvoja raastoivat huudot, päänsäryn sai nopeasti aikaan tyttöjen vessassa leijuva minttupurkan ja hedelmäkarkkien tuoksuinen hajuvesi sekä tupakan haju. Kattoon oli liimattu nuuska, vessan ovessa luki Minttu

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Humina 2017-12-29 19:04:40 Lorenzia
Arvosana 
 
3.5
Lorenzia Arvostellut: Lorenzia    December 29, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tekstissä on mielestäni potentiaalia. Osaat selvästi kirjoittaa, mutta teksti loppuu kuin seinään. Ihan kirjaimellisesti jää lause kesken. Ehkä se oli vahinkolaukaus. Kirjoita pitempi pätkä, niin juonta on mahdollista arvioida :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS