Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut 3 tarinan alkua
QR-Code dieser Seite

3 tarinan alkua Hot

Ainut muistoni
”Miksi me siis tulimme tänne?” kysyi pöllömaskiin pukeutunut mies astuessaan talon sisälle.

Vanha nainen vastasi tähän sanoen ”Täällä ovat syntyneet ainoat muistoni, joista enää muistan. En edes muista kuka sinä olet tai miten olemme täällä”

Mies ei tähän vastannut mitään, vaan siirtyi kiertämään taloa itsekseen jättäen naisen yksin.

….

Viimeinen hetki
”Tässä se kaikki nyt oli” ajattelin itsekseni, kun katsoin taivaalta putoavia tulessa olevia kraatereita, jotka värjäsivät taivaan veren punaiseksi.

”On olemassa monta tapaa kuolla, mutta useimmissa tavoissa en pääse kävelemään rantaa pitkin miettien tätä uskomatonta kaikkeutta täynnä surua ja rakkautta” sanoin itselleni tällä kertaa ääneen, ja katsoin viereeni, jossa en löytänyt ketään.

Olin yksin, vaikka minä tiesin sen alusta lähtien, se silti järkytti. ”Nojaa ei kai sillä ole väliä…ei tämä kuitenkaan tule kestämään kauan” kuiskasin yksikseni tietäen valehtelevani itselleni.

Jatkoin vain kävelyä eteenpäin odottaen kraaterin osumista minuun, ja miettien



Neljä henkeä ruokapöydässä
Ruokapöydän ympärille oli kerääntynyt neljän hengen perhe. Jokainen perheen jäsen söi ruokansa hiljaa, eikä kukaan sanonut sanaakaan. Kunnes perheen äiti kysyi vanhemmalta veljeltä ”miten saatoit”


Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 3 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.3  (3)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
3 tarinan alkua 2018-02-09 06:33:23 Ryövärintytär
Arvosana 
 
1.5
Ryövärintytär Arvostellut: Ryövärintytär    February 09, 2018
  -   Kaikki arvostelut

Annan puolitoista tähteä visioista, mutta koska visiot jäävät toteuttamatta, en voi enempää antaa.

Minulle tuli tunne, että olet kirjoittajana siinä kehitysvaiheessa, jossa potentiaali riittää aloittamaan, mutta ei lopettamaan. Tarkoitan tällä sitä, että olet kehittyvä kirjoittaja, jonka pitääkin käydä tuo makusteluvaihe päästäkseen eteenpäin. Kokeilepas kuitenkin jättää kokonaan alut kirjoittamatta ja kehitä sen sijaan kokonainen tarina ensin päässäsi, sitten pääpiirteittäin vaikka ajatusviivoin kirjoitat siitä hahmotelman paperille. Sen jälkeen voit aloittaa kirjoittamisen mistä tahansa tarinan kohdasta - vaikka keskeltä tai lopusta - ja täyttää tyhjiä aukkoja oman mielen mukaan, kunnes kokonainen tarina on kirjoitettu ylös. Sillä tavalla minä opin kirjoittamaan juonellisia tarinoita, jotka kantavat loppusanoihin asti.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
3 tarinan alkua 2018-01-30 18:00:20 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    January 30, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Miksi päätit julkaista täällä kolme tarinan alkua? Nämä ovat niin lyhyitä, ettei näitä saa oikein arvosteltua. Ne voisivat olla todella hyviä tarinoita, mutta se ei kyllä paljastu tässä ollenkaan. Kirjoita yksi kokonainen tarina tänne, sellainen, mistä itse pidät ja minkä olet lukenut moneen kertaan ja korjaillut kaiken, mikä korjaamista tarvitsee.

Tsekkaa myös vaikka Wikipediasta mikä kraatteri on. Kraatteri ei voi tippua taivaalta tai osua ihmiseen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
3 tarinan alkua 2018-01-21 16:11:59 Lorenzia
Arvosana 
 
1.5
Lorenzia Arvostellut: Lorenzia    January 21, 2018
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kirjoita pitemmät pätkät tarinoiden alusta. Parista lauseesta ei saa minkäänlaista kuvaa tarinasta eikä kiinnostus herää, ellei niissä parissa lauseessa ole jotakin ihan erityisen kiehtovaa. Näissä ei mitään niin uskomattoman hienoa koukkua ollut, joten laita luettavaksi isompi osa tarinaa, jotta voi kunnolla arvioida :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS