Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

Myi Hot

Maitotölkissä asui hirviö. Sen nimi oli Myi. Myillä oli valkoinen suu ja kellertäviä paakkuja poskipäissä. Sillä ei ollut hampaita, vaan viipaloiduista omenankuorista tehdyt viikset. Myi asui itsekseen pimeän kartongin sisässä. Maito oli haihtunut pois sinä päivänä, kun Myi oli syntynyt, joten se ei ollut joutunut koskaan tuntemaan mädän liman luikertelua harteillaan: se oli onnekas.
Mutta vaikka Myillä oli kaikki hyvin, se ei ollut onnellinen. Se oli yksinäinen. Joskus öiseen aikaan maitotölkin ulkopuolelta kuului ääniä. Ne eivät olleet tavallisia huminaa tai tuulta muistuttavia ääniä vaan merkkejä: merkkejä toisista.
Myi ei kuitenkaan uskaltanut mennä ulos tai kurkistaa, kuka siellä lyymyili. Tuon hymisyttävän pelon vuoksi se pysyi piilossa.
Sen korvien takana värisivät möykyt, jotka olivat kasvaneet hapenpuutteen vuoksi. Sen silmät olivat sammuneet kelmeilevän risvan alle, mutta hymy oli turvassa poskilla ja se nousi esiin aina, kun merkki toisista ulkona rapsahti.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.0  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Myi 2015-01-28 12:31:56 wilshirist
Arvosana 
 
N/A
wilshirist Arvostellut: wilshirist    January 28, 2015
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hyvä hahmon kuvaus. Tunsin heti sympatiaa Myitä kohtaan. Muiden kommentoijien tavoin olisin halunnut tietää, miten tarina jatkuu ja miten Myin käy.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Myi 2014-11-16 15:42:17 Jästipää
Arvosana 
 
3.0
Jästipää Arvostellut: Jästipää    November 16, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hyvin kirjoitettu teksti. En huomannut mitään isompia oikeinkirjoitus- tai kielioppivirheitäkään. Kuvaus Myistä oli mielenkiintoinen ja herätti sinänsä kyllä minun kiinnostuksen. Ongelma on kuitenkin se, että tämä ei ole minusta varsinaisesti vielä tarina. Tämä on vasta Myi hahmon esittely, mutta tässähän ei varsinaisesti vielä juonellisesti tapahdu juuri mitään. Kuten Tarra kommentoi, tarina jää pahasti kesken. Tästä tulisi varmasti mielenkiintoinen tarina, sillä alku on hyvä, mutta jotain pitäisi tapahtua, joka oikeuttaisi tarinan määritelmän.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Myi 2014-11-16 07:13:35 TarraLeguaani
Arvosana 
 
3.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    November 16, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mielenkiintoinen, mutta jää pahasti kesken. Yhden kohdan muuttaisin:
"Myi asui itsekseen pimeän kartongin sisässä" -> sisällä

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS