Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Susi, ja minä 2013-02-21 10:55:36 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    February 21, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei pantteri!

Kerroit heti alkuun, että et halua palautetta rakenteesta. Olkoon niin! Jatkat vain kirjoittamista ja silmäilet hieman välimerkkejä ja lauserakenteita, niin muchos bueno! Oikein al Dente! :D

Käytät lyhyitä lauseita, joka on aina hyvä. Ne sopivat tarinan johdonmukaiseen kerrontaan. Olen muiden kanssa samaa mieltä siitä, että tarina etenee todella johdonmukaisesti!

Vaikka kielsitkin antamasta rakenteellista palautetta, niin sen verran haluan aiheella täpinöidä, että kun kirjoitat jostain, niin saisit sen liittymään isoon kuvaan jotenkin.
Annan tästä esimerkin. Päähenkilö katseli äitinsä kanssa elokuvaa. Tämä selvästi miellytti päähenkilöä ja kuitenkaan en osannut isommin liittää sitä tarinaan. Olisi ollut hiuksianostattavan tunteellista, jos olisit maininnut elokuvan liittyvän esimerkiksi susiin, joka olisi aiheuttanut huokauksia! :D

Tarina on selvästi vielä kesken, mutta jo nyt lukemani perusteella voin sanoa odotavani innolla jatkoa! Erityisesti mustatukkainen poika, jonka liitit tarinaan toi käänteen, joka peitti sen hienoisen pettymyksen, kun sutta ei kohdatukkaan metsässä kirjan lukemisen jälkeen.

Mahtavaa saagaa! :D Paina päälle!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS