Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Tyttö aavikolta - Puheita 2015-02-22 11:47:14 Jästipää
Arvosana 
 
3.5
Jästipää Arvostellut: Jästipää    February 22, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mielenkiintoinen tapa kertoa tällaista tarinaa puheiden kautta. En ole ihan varma pidinkö tästä tavasta vai en. Tätä pitää hieman pureskella ensin. Se mikä jää mietityttämään on se, että jääkö, kun kokonaisuuden on jossain vaiheessa lukenut loppuun, harmittamaan, että tapahtumia ja henkilöitä ei kuvata sen tarkemmin, ainoastaan puheiden kautta annetaan vihjeitä, mitä on mahdollisesti tapahtunut. Pääasiat toki tuodaan selvästi esille, mutta erittäin paljon jää lukijan oman mielikuvituksen varaan. Se voi olla toki myös hyvä asia, mutta kääntyykö se tarinaa vastaan?
Juonellisesti tässä jo päästään aika pitkälle eli perusteema alkaa hahmottua hyvin ja kriittisten henkilöiden osuus tuodaan hyvin esille. Aika perustarina kuitenkin vielä tässä vaiheessa.
Yksi kirjoituksellinen seikka pitää nostaa esille. "Kuningas tahtoo välillämme välittää..." -> tämä on minusta hieman tönkkö kohta. Minusta tuo "välillämme" sana on turha, jättäisin kokonaan sen pois.
Pidin tästä joka tapauksessa. Tässä oli jotain, joka sai koukutettua minut lukemaan... :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Lil Sparrow
February 27, 2015
Report this comment
Kiitos palautteesta (taas kerran)!! :D

Innostuin ehkä vähän liikaa ja sen saattaa huomata, seuraavassa luvussa kun oli isoja aukkoja. Täytynee tylysti heittää kirjeet hiiteen ja alkaa kirjoittaa varsinaista tarinaa... Joka taitaa jäädä taas kesken. :D
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS