Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Aya (Luku 3) 2015-08-17 17:38:45 peka
Arvosana 
 
2.0
peka Arvostellut: peka    August 17, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi.

"Vhalleenmetsän sydämessä asui suuri, legendaarinen haltiakansa."
Miksei voisi olla vain: "metsä jossa asui haltiakansa". Ylimitoitat adjektiiveillä tekstiä turhaan.

". Täällä puut olivat paljon synkemmän ja pelottavamman näköisiä, eivät yhtään sellaisia kuin Vhalleenmetsässä. Vaikka tämäkin metsä kuului samaan alueeseen, oli se Ayan mielestä jotenkin vieras ja kutsumaton, kummallinen ja salaperäinen. Luonto viestitti hänelle vaarasta ja omituisuuksista, jotka kätkeytyivät puitten ja valtavien kallionjärkäleiden sekaan, jotka häämöttivät mustina, uhkaavina hahmoina hänen kummallakin sivullaan."

Käytät tässä mielestäni taas adjektiiveja turhan useasti kuvailemaan lyhyessä ajassa.(synkemmän ja pelottavamman näköisiä, vieras ja kutsumaton, kummallinen ja salaperäinen, vaarasta ja omituisuuksista, mustina, uhkaavina, lämmin ja ystävällinen, häpeillen ja kauhistellen) Lukiessa tama tekstinpätkä kuulosti heti hassulta silmään. VArsinkin tuossa, onko se nyt kolmas kappale, jossa kuvailet hurjasti vähän joka lauseessa.

Tarina alkaa pikku hiljaa edetä.

Kiitos tekstistä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Loviisa V
August 18, 2015
Report this comment
Kiitos rehellisestä palautteesta! :)
Oonki toivonu että tähän vois saada jotain muutoksia että vois kenties ehkä kehittää joskus paremmaks. Tää on kato kirjotettu kaks vuotta sitten ja haluaisin kaikilta just palautetta siitä miten sitä vois lähinnä kehittää, että rohkeesti vaan saa ilmottaa jos tulee enemmänki epäkohtia. Palaute ja neuvot auttaa aina!
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS