Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Vérda (osa 2) 2015-08-23 18:37:19 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 23, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka Loviisa V!

Hyvin jatkuu! Tarina on selvästi suunniteltu. Mielestäni vanhemmat ja haltiat jäivät tässä kuitenkin liian vähälle huomiolle. Tai ehkä ne ovat seuraavassa osiossa, jota varten täytyy avata uusi postaus...

Vaikka Sinulla on joku tietty kuva, tarkkakin kuva, hahmoista, niin älä koeta tuputtaa sitä kokonaan lukijalle. Jokainen ihminen näkee nämä hahmot sellaisina kuin haluaa. Minua häiritsee tuo liiallinen kuvailu. Kuvailit jo viime osassa silmien väriä, hiusten väriä, vaatteita, miten hiuksia pidetään jne. Ei noita lukija muista ja vaikka muistaisikin, niin lukijalla on aina oma mielikuva hahmoista ja ulkonäöistä. Vältä siis liiallista kuvailua.
Vanhempien lapsi on kadonnut, ja Sinä kuvailet silmien väriä ja sitä, kuka näyttää keneltä. Ei hyvä.

Kolmoispisteet ja sulkeet...(ei sovi). Unessa ehkä jotenkin, mutta kenties siinä lopussa. Ja caps lock. Isot kirjaimet kuuluvat virkkeiden alkuun. Ei muualle. Käytä huutomerkkejä tehosteina. Onko jossain opetettu, että isot kirjaimet toimvat kuten huutomerkki?

Tässä on samoja virheitä, kuin edellisessäkin. Tarina itsessään kuitenkin etenee jouhevasti ja hyvin. Sitä on miellyttävä lukea! Osaat kirjoittaa ja kertoa tarinaa!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS