Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
LYRA Hot
 
LYRA 2015-08-27 19:19:53 Alapo80
Arvosana 
 
3.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 27, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka Loviisa V!

Jos löydät vanhan tekstin, niin kenties sitä voisi muokata aikaisemmin saadun palautteen pohjalta? Mielenkiinnosta kysyn, että teitkö tälle mitään vai latasitko vain? Sulkeita on ainakin mukana, joten joko haluat väkisin niitä käyttää, tai sitten tämä on vain ladattu tänne.

Kiva ajatus ja lämmin tunnelma. Kirjoitat sujuvasti.

Karaistutaanko kylmässä vai kylmästä?

Tässä, kuten edellisissäkin, kerrot tarkkaan mistä nimet tulevat. Tuollaisen nippelitiedon voit ujuttaa vaikka dialogiin, mutta älä katkaise turhalla kuvailulla kerrontaa. Tästäkin mainitsin jo aikaisemmin, eli lukija muodostaa oman mielikuvansa hahmoista ja ulkonäöistä, joten kirjoittajan on turha koettaa tuputtaa omaa visiotaan täydellisenä. Ei toimi ihmismieli niin.

Käytät todella paljon ajatusviivaa. Se on tehostekeino, jonka käyttöä kannattaa harkita.

Se mitä jäin kaipaamaan, on se, mikä tekee juonesta jännittävän, eli konflikti. Mielestäni tässä oli melkoisesti turhaa jaarittelua. Tiivisrytminen kerronta henkilökemioiden törmätessä toisiinsa puuttui. Kirjoitat päiväkirjoista, vuodenajoista, leikeistä, seikkailuista, mutta mihin ne johtivat? Tässä olisi voinut olla jokin voimallisempi loppu. Itkua, surua, pakokauhua tai vastaavaa.
Olet kirjoittanut pitkästi sen, minkä olisi voinut tiivistää. Näin pitkässä täytyisi olla voimakkaat konfliktit ja paljon jännitteitä.

Olet hyvä kirjoittamaan, vaikka paljon kritisoinkin. Sinulla on hyvä mielikuvitus!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS