Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Hovipojat II 2013-08-21 11:10:53 Alapo80
Arvosana 
 
3.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 21, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei Ez! :D

Nyt alkaa miljöön ja tarinan taustat aueta! :D Hyvä!

Kirjoitat: "Toki me kuitenkin joitain jopeja teemme, niinkuin kaupungin pojatkin kodeissaan,...".
Mielestäni "jopi" on puhekielen sana, tai jonkun Jounin lempinimi :D Kaunokirjallisuudessa olisi suotavaa välttää puhekielen ilmaisuja.

Nyt tehdään pilkusta asiaa :D
Kirjoitat: "Hovimestari Fellen, on etuoikeutettu työssään, koska on lordin vanha ystävä ja molemmat Meliamit ovat tunteneet hänet pienestä pitäen.".
Ajatukseni: "Hovimestari Fellen on etuoikeutettu työssään. Hän on lordin vanha ystävä, ja molemmat Meliamit ovat tunteneet hänet pienestä pitäen.".
Lähtökohtaisesti ennen "ja" - sanaa on aina pilkku, vaikka poikkeuksiakin löytyy.
Ja jos tuohon Falleniin oli tullut pilkku, lause olisi voinut olla jotenkin tällainen, " Hovimestari, herra Fallen, on etuoikeutettu...".

Kirjoitat: "Minua on siellä aina vain pidetty omituisena,...".
Täytesanat :D Nyt ollaan lempiaiheessani! Miksi tuolla välissä lurkkii pikkuinen "vain" - sana? Mielestäni sillä ei ole mitään tointa siinä, paitsi sekottaa lukijaa :D Teksti olisi hyvä lukea kerran itselleen ääneen (tiedän että oma ääni kuulostaa urpolta :D ), jotta täytesanat kuuluisivat korvaan.

Jos joku on Suomesta, niin hän on suomalainen, eli pienellä. Samalla tavalla pohjoislainen (hieno keksintö paikannimeksi :D ) on Pohjoisen maasta.

Olit kyllä oikeassa että vielä ei tapahtunut mitään :D Ehkä kuitenkin pian alkaa tapahtua! :D

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 

August 21, 2013
Report this comment
Hei ja kiitos palautteesta!

Yritän kiinnittää enemmän huomiota noihin asioihin, kun/jos kirjoitan jatkoa tarinalle. Ehkä olisin välttynytkin virheiltä, jos olisin viitsinyt lukea tekstin kunnolla uudelleen. :D

En luultavasti enää jatka kirjoitukseni julkaisemista täällä, koska se on pieni sivutarina aiemmin kirjoittamieni hieman laajamittaisempien kertomuksien maailmasta ja se sotkeutuu pian monimutkaiseen juoneen.

Kiitos! :D
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS