Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Tuuli Hot
 
Tuuli 2018-12-09 22:08:49 Dhanne
Arvosana 
 
4.0
Dhanne Arvostellut: Dhanne    December 10, 2018
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Terve Tjogs,

olipa vaikuttavaa kuvailua. Alun kaltaista on ilo lukea. Antaisin tästä viisi tähteä jos tarinan joka vaiheessa ymmärtäisin mistä kertomus kertoo. Nyt meni tarinan oleellisin ohi, nimittäin juoni. Onko tämä tarinan myöhäisempi luku? Henkilöitä vain ilmestyy erämaahan eikä niistä anneta lukijalle selitystä. Dialogeista puuttuu selitykset kuka on puhuja.

Miliä olisi voinut kuvailla yhtä hyvin kuin ympäristöä ja loitsimista. Pelkkä tyttö on vähän lattea varsinkin, kun hän osaa myöhemmin taitoja. Myös selitä mitä päähenkilö haluaa. Haluan tietää mitä hittoa tässä tapahtuu.

Esimerkiksi ongelmakohdasta oli, kun Mil puhui ensimmäistä kertaa. Kenen kanssa Mil puhuu? Asiaa tuli ilmi myöhemmin, mutta paljastus tuli myöhään, en jaksanut palata takaisin ja lukea dialogia uudestaan.

En ymmärtänyt henkilöiden välisiä suhteita esimerkiksi tässä kohtaa: "”Mitä tahansa tapahtuukaan, ette ole yksin. Älkää pelätkö mitään mitä tässä maailmassa” Mil toisti itselleen Jackin viimeisiä sanoja." Kenelle Mil puhuu? Mistä Jackistä hän puhuu?

Tarinassa tapahtuu jotakin eeppistä kuten esimerkiksi kun lohikäärmeellä ratsastava Mizhana saapuu. Valitettavasti hän ilmestyy tyhjästä. Tämä on pakko olla luku suuremmasta tarinasta?

Kuka oli Tronad? Ja miksi hän hyökkäsi kimppuun? Ja mitä Mil ja Mizhana saavuttivat taistelun voitossa. Ei oikein avautunut.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS