Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Syksyntuojat 2014-03-11 22:31:45 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    March 12, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moi Tilma!

Kyllä näkee että olet todella miettinyt tarinaa! Pidin erityisesti Kalevalahenkisestä alusta, ja hahmojen nimistä, jotka olivat jotenkin sankarillisia, ja samaan aikaan tavallisia!
Tapasi kertoa on mukava, ja kun aloitat "Kas kun..." Tyylisesti, niin siinä on jotain sadunkerronnallista.

Pilkuista asiaa. Normaalisti ennen ja sanaa tulee aina pilkku, jos kyseessä ei ole luettelo. Lisäksi jotta pilkkuja ei tule liikaa, voi lähekkäin olevista pilkuista toisen jättää pois. Esimerkiksi se, että nähdekseen kun joku tulee, täytyy avata silmät. Niin tuossa jätin pilkun pois ennen kun sanaa.

Vältä turhia sanoja ja toistoa. Esimerkiksi se, että mies menee saunalle ja avaa SEN oven, niin on selvää sanomatta että ovi on saunan :). Myös jos aamulla herättyään äiti kertoo jotain ja sen jälkeen menee ulos herättyään, niin silloin on turhaa toistoa.
Tarkkana viimeistelyn kanssa.

Kerronnallisesti kun käytät Miska tai Venla aina henkilöä vaihtaessasi, niin se on mielestäni turhaa. Kirjoitat kauniisti ja ymmärrettävästi, ja kun henkilö josta kerrot, katsoo poikaa, niin lukija kyllä ymmärtää. Lukijaa ei koskaan saa pitää liian tyhmänä :)

Kylästä ei voi kasvaa eroon vaan irti :)

Todella kaunis, miellyttävä ja hyvin suunniteltu tarina. Juonessa oli jännitystä, ja erityisesti kun Venla meni uimaan, mietin tuleeko joku vetehinen vielä kimppuun.

Hyvää työtä!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS