Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Vampyyrien Juoksu - Luku 5 (Final Mix) 2020-06-23 09:11:59 Oriodion
Arvosana 
 
3.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    June 23, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Luin nämä uusimmat versiot Vampyyrien juoksusta. Tästä näyttää olevan vanhempiakin versioita, joista vilkuilin vähän miten tarina jatkuu (olettaen että et muuta sitä hirveästi) mutta koitan tässä arvostella nyt vain tätä uutta versiota tähän asti.

Tarina, maailma ja hahmot on sinänsä kaikki ihan hyviä. Samaa mieltä kuin L.R. siitä että isoin ongelma on tapahtumien realistisuus. Miksi tosiaan aletaan miettiä jotain siivoamista kun koko kylä on vaarassa tuhoutua? Ja ehkä kaikista hassuin on kun edellisessä osassa Monica käyttää taikuuttaan Aaroniin aikamoisella voimalla eikä tajua Aaronin ymmärtävän siitä että hän on velho. Monica kuitenkin vaikuttaa muuten ihan fiksulta tyypiltä, niin tämä pistää kyllä silmään. Ja alussa vähän hassua että Aaron kuulee vampyyriuhasta jossain kapakkakeskustelussa. Jos vampyyrit tosiaan on tulossa ja niin vaarallisia niin luulisi että siitä kannattaisi kertoa muuallakin kuin vain jollekin ryyppykaverille? Miten tällaiset kapakkaveikot ylipäänsä oli tällaista tietoa saanut käsiinsä?

Oma suosikkini oli varmaankin Brandom ja Tom. Hauska juttu nostaa vähän esiin pari yksittäistä vampyyriä, ja antaa vähän persoonallisuuksiakin heille. Brandom-parka, yritti olla ystävällinen ja hakea vettä Aaronille, mutta kuolee heti pois. :(

Kirjoitat pääosin ihan sujuvasti mutta jotain vähän hassuja kohtia tekstissä on, jotka ikään kuin selittää asiat vähän turhan suoraan lukijalle päin naamaa. Esimerkiksi: "Toiset vampyyrit tuhahtivat ja se muistutti Aaronia ärsyttävästi teini ikäisistä tytöistä jotka kuvittelivat olevansa kuningattaria. Aaron oli jo pienestä pitäen vältellyt sellaisia ihmisiä." Vähän sama myös Brandomin tapauksessa, siinä on ihan hyvää pohdintaa että onko vampyyrit sittenkään aina pahoja, mutta hyvin suoraan heitetään lukijalle. Teksti olisi parempaa jos tällaiset asiat esiteltäisiin jotenkin hienovaraisemmin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS